Blogit
Pihkala

Satunnaista tähtäilyä

Minua Instagramissa tai Facebookissa seurailevat tietävätkin jo, että ostin tänään uuden objektiivin kameraani. Jee! Testailujen jälkeen päädyin Sigman 30 mm 1.4 -objektiiviin, ja oikein mainiolta vaikuttaa. Kyllä nyt on taas kiva kuvata, uudet paremmat välineet antavat taas kummasti uutta puhtia.

Uutta linssiä piti toki heti päästä testaamaan, ja kun illalla kotiin tultaessa on jo pimeää, piti valoisa hetki käyttää hyväksi töissä. Siellä tähtäilyn kohteeksi joutui satunnaisia esineitä väsäämistäni näyteikkunoista – tai innostuksissani kuvasin oikeastaan vaan kaikkea mitä eteen sattui, ilman sen kummempaa tarkoitusta.

Nuo ekan kuvan Muuton tyynyt ovat muuten aivan ihanat, värit ovat mitä herkullisimpia ja tuo tikkauskin aika kiva. Näitä ottaisin mieluusti sohvalleni, tyynyjä vain taitaa olla muutenkin ihan riittämiin…

Kommentit (6)

 1. enne

  Kuvat näyttää ja sisältää paljon kaunista.

  • maija

   Kiitos. Ihanuuksien keskellä työskentelemisessä on se huono puoli, että erinäisiä mielitekoja syntyy vähän väliä…;)

 2. Oili

  Noi tyynyt on kyllä tosiaan ihania! Kiitokset vinkistä, harvinaisesti meille jopa tarvittaisiin pari tyynyä uudelle sohvalle. Mutta kenen tuo viltti on? Iskin siihenkin heti silmäni.

  • maija

   Tuo viltti on Missonin, aivan ihana sekin.

 3. Anonyymi

  Minkä hintaiset noi muuton tyynyt on, entäs missonin viltti?

  • maija

   Nuo Muuton tyynyt ovat 79 e/kipale, viltti muistaakseni 285 euroa.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *