SÄNKYOSTOKSET TEHTY + TEMPUR-TYYNY MYYNNISSÄ

Aivan ensimmäiseksi iso kiitos kaikille aiemman sänkypostaukseni kommenteista. Niistä oli paljon apua ostopäätöstä tehdessä, ja useiden positiivisten kokemusten rohkaisemana päädyttiin nyt hankkimaan harkinnassa olleet Ikean Sultan-runkopatjat. Laitoimme kokeeksi vanhan sänkymme myyntiin tori.fi -palveluun, sehän meni sieltä puolessa tunnissa, niinpä sänkyostoksille piti kurvata samantien. 
Päädyimme nyt Skaun ja Songli -yhdistelmään yhteisellä petarilla, miehelle kiinteää ja minulle puolikiinteää. Näin äkkiseltään sängyt vaikuttavat ainakin oikein mukavilta, mutta käytön myötähän sopivuuden vasta kunnolla huomaa. Koska sänkyasiat tuntuivat olevan ajankohtaisia muillakin, voisin kirjoitella käyttökokemuksista vielä tarkemmin hetken sänkyjä testattuamme. Muuten suosittelen sänkyä etsiviä lukemaan tämän postauksen kommentit, sieltä löytyy oikein hyviä vinkkejä sängyn ostoon.
Sitten toinen asia. Sänkyjä vaihtaessa tuli inventoitua myös tyyny- ja peittotilanteemme, ja sen seurauksena käyttämätön Tempur Millennium-tyyny joutaa nyt myyntiin. Ostin tyynyn noin vuosi sitten miehelle, mutta tuo yön aikana kääntelehtivä tyyppi ei oikein oppinut nukkumaan sen kanssa. Itse taas vannoutuneena kylkinukkujana tykkäsin tyynystä, mutta se on minulle hieman liian korkea.
Myytävä tyyny on mallia Tempur Millennium M, sopii kyljellään tai selällään nukkuville noin medium-kokoisille henkilöille. Tyynyä on käytetty todella vähän, yhteensä ehkä parin viikon ajan. Mukana tulee myös muotoonommeltu Tempur Fit- tyynynpäällinen. 
Hinta tyynylle + päälliselle 50 euroa (ovh 139 € + 25 €). Nouto Turusta, tarpeen tullen voin myös postittaa tyynyn, postikulut tässä tapauksessa 7 euroa. Tiedustelut meilitse talopihkala@gmail.com
MYYTY!
We have new beds! After hearing a lot of recommendations, we ended up buying them from Ikea. So far they seem very comfy but let´s see how we will use to sleep in them.
Kommentit (4)
  1. Hyvän valinnan teitte ? Meillä on käytössä sama setti ja ei voi kun kehua. Ikean patjan vaihto takuukin pelasi hienosti, kun miehelle valittu kiinteä osoittautui muutaman viikon unien perusteella liian kovaksi, niin vaihto toiseen sujui kätevästi.

    1. Kiva kuulla, ja hyvä myös tietää, että tarvittaessa myös vaihtotakuukin pelaa! 🙂 Ainakin viime yö nukuttiin oikein mukavasti, eli ainakin tähän mennessä vaikuttaa oikein hyvältä.

  2. Retromoderni
    11.2.2015, 05:22

    Ikean patjat meilläkin käytössä. Ei voi kun kehua.

    1. Jee, mukava kuulla! Olen nyt aika vakuuttunut siitä, että tehtiin hyvä ostos, niin paljon kehuja näistä on nyt kuulunut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *