RUSKEAN SÄVYJÄ | BROWN SHADES

Taannoisessa trendipostauksessani veikkailin ruskean värin lisääntymistä sisustuksessa. Tiedä sitten kuinka tuon kanssa käy, mutta kyllähän lämpöisiä värejä näyttäisi taas pilkahtelevan maailman huippustailistien töissä ja trendsetterien sisustuksissa. Jos ei paljon, niin ainakin joissakin määrin lämpöiset värit näyttäisivät olevan taas suosiossa, aika tietysti näyttää omaksuuko suuri yleisö tällaista suuntausta ollenkaan.
Itse tykkään kyllä kovasti konjakinvärisestä nahasta ja pellavaisista sävyistä, mutta tumma ruskea ei koskaan ole ihan kauheasti innostanut. Puukalusteet ovat kuitenkin asia erikseen, niissä tummempikin ruskea toimii minusta oikein hyvin. Meidän keskiruskea senkki on yksi lempikalusteistani ja tykkään kyllä vielä vähän tummemmasta eteisen naulakostakin. Mitään trendikästä ei tuossa liki satavuotiaassa kalusteessa tosiaankaan ole, mutta se tuo värillään ihan hurjasti lämpöä ja eloa eteiseen.

Mitäs te tuumitte ruskean paluusta, innostaako vai hirvittääkö tuo väri?

I have a feeling that we will see more and more shades of brown this year, especially dark ones. I really love classic browns like cognac and linen, but dark brown hasn´t ever been my favourite. Though wooden furnitures are the exception: I have to say I love that old brown coat rack in our hallway, it makes the space so lively and warm. 
What do you think, is dark brown coming back to our homes?
Kommentit (6)
 1. Olen ehdottomasti samaa mieltä; ruskea tekee tuloaan. Ja kummasti se on ruvennut miellyttämään omaakin silmää aikaisempaa enemmän. Meillä yläkerrassa vähän piilossa ollut vanha piironki siirtyi putkiremontin jälkeen olohuoneeseen ja oikein yllätyin kuinka hyvin se sinne sopii 🙂 (http://annenkotonajapihalla.blogspot.fi/2015/01/viikonloppu.html)

  1. Olen pannut itsekin merkille, miten lämpimät sävyt ovat alkaneet taas jännästi kiinnostamaan. Kaipa se on jotain vaihtelunhalua, kun on nähnyt liikaa tiettyä juttua, alkaa sen vastakohdat kiehtomaan… 🙂 Nätti tuo senkkisi!

 2. Kodistamme on löytynyt aina ripaus ruskeaa, konjakkia, toffeeta, pellavaa. Tumma ruskea sisustuksessa ei oikein ole minun mieleeni. Tuo teidän naulakkonne on kuitenkin ihastuttava. Juuri passeli eteiseenne.
  Oletteko teettäneet eteisen kaapiston? Hakusessa olisi samantyyppinen ovimalli.

  SannaL

  1. Juuri nuo toffeiset ja konjakkiset sävyt ovat aika ihania, mutta tumma ruskea vaatii minullakin hieman sulattelua. Mutta ainakin tuollaisissa vanhoissa kalusteissa väri on ihan jees. 🙂

   Tuo eteisen kaapisto on ehtaa Ikean Paxia, sieltä löytyi tuollaiset kivan simppelit peiliovet ja vieläpä posliinivetimetkin kyytipojaksi. Kannattaa siis tutkia heidänkin valikoimaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *