RUOTSALAISTA RUNSAUTTA | FLOWER PATTERNS

Asettelin tänään olkkarin iloksi jo vähän keväisempää meininkiä. Tuumin, että nyt on korkea aika kaivaa kukikkaat tyynyt esille, niistä tuli heti vähän keväistä reippautta huoneeseen. Asettelin myös saamani (!) synttärikukkaset sohvapöydälle lisäraikkautta tuomaan. Tuo pyöreä Hemtexin vaasi on kyllä ehdoton lempparini, siinä näyttää hyvältä kasvi kuin kasvi. Eli suosittelen majakon tarpeessa olevia kurvaamaan kyseiseen kauppaan, nuo vaasit eivät olleet todellakaan hinnalla pilattuja.
Olen jo pidempään ihaillut tietynlaista ruotsalaista runsautta. Tykkään siitä, että kodissa on kerroksia ja katsottavaa. Pohja tietysti tulee olla minun makuuni skandinaavisen simppeli, mutta varsinkin näin kesää kohti on kiva hiukan iloitella reippailla kuoseilla ja runsaammilla yksityiskohdilla, ja tuoda näillä hiukan pehmeyttä sisustukseen. Minusta mielenkiintoisimpia ovat ne sisustukset, jotka eivät aukene ehkä ihan kertavilaisulla, vaan niistä löytyy uusia kulmia ja yksityiskohtia vielä pidemmänkin tutkiskelun jälkeen. 
Olkoon tämä olkkari nyt minun tulkintani vähän pehmeämmästä ruotsalaistyylistä meidän kotiin sovitettuna. Näillä mennään kesää ja raikkaita päiviä kohti!

Today I had plenty of time to decorate and organize things at home. I attached some paintings to the wall and switched some colourful cushions to living room, now the room looks much more fresh and spring-like. I love Svenskt Tenn and their flower patterns and would be glad to gain a hint of Swedish softness to our simple skandinavian home. Now this is my interpretation of it; simple modern furnitures, green plants and some crazy, colourful prints.

Kommentit (20)
  1. Syvältä.Sanna.
    22.3.2015, 20:02

    Todella viihtyisä olohuone ja tuo matto on aivan upea.

    1. Kiitos! Tuo matto on ollut kyllä hyvä hankinta. Juuri eilen mietin, että se on palvellut meillä jo yli viisi vuotta, eikä siinä ole vieläkään mitään merkkiä kulumisesta.

  2. Ruotsalainen sisustus iskee minuun ja lujaa 🙂

    1. Sama täällä, he osaavat kyllä yhdistää hienosti klassisia ja raikkaita elementtejä keskenään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *