RUOKATARINOITA

Kauniit ruokakuvat ovat parhaimmillaan kuin taidetta. Minä katselen mielelläni kauniita ruoka- ja kattausasetelmia, silkan visuaalisen tyydytyksen lisäksi niistä saa inspiraatiota joskus vaikka sisustusjuttuihinkin. Ruokakuvaus on ihan oma lajinsa ja itse olen huomannut, ettei se ole ollenkaan helppo sellainen, houkuttelevuuden luominen on joskus pienestä kiinni. Pitäisi hanskata juuri oikeat kuvakulmat, asettelut ja tarkennukset, ja tietysti valmistaa se kaunis ruokakin – ja somistaa se esille parhain mahdollisin tavoin. Ei ole helppoa ei.
Our food stories -blogin pitäjät kuitenkin hallitsevat tämän taidon ihan täysin. Nämä kuvat on lainattu blogista, joka on täynnä toinen toistaan kauniimpia ruokakuvia ja houkuttelevia reseptejä niiden takaa. Suosittelen kaikkia kauneudennälkäisiä tutustumaan, minulla hurahti sivustolla tunti jos toinenkin upeita annoksia ihmetellessä.
I just found a lovely food blog Our Food Stories, which is full of skillfully styled food pictures and tempting recipes. I´m hooked!
Kommentit (2)
  1. _our food stories_
    19.6.2014, 15:35

    thank you so much for your lovely words <3
    laura&nora

    1. Thanks to you for your super sweet blog! I love your pictures, could watch them all night long. Gotta try out your recipes too 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *