RIVISSÄ

Juuri nyt tv-tasolla majailee sekalainen kokoelma vihreää. Pitipä oikein itsekin testata tämän hetken trendiä ja sirotella kasveja moneen pieneen maljakkoon. Ihan kivasti idea toimi pelkillä vihreillä oksillakin, vaikka kukkia ei ollutkaan tällä hetkellä käytettävissä.

Kohta alkavat taas ne ihanat ajat, kun luonnosta saa kotiin kaikenlaista vihreää sylikaupalla. Itse olen aloittanut jo kaikenlaisten oksien raahaamisen sisälle, mikään ei ole kauniimpaa kuin vanhasta käppyrästä oksasta nousevat vaaleanvihreät silmut. Kohtapa taitaa saada jo tulppaaneitakin, ainakin meidän pihalla nuput olivat jo kovasti kasvaneet. Tapanani on käppäillä pihalla ihan päivittäin ja ihastella heräilevää luontoa. Miten ihanaa aikaa.
A small detail in our living room.
Kommentit (6)
  1. Vilja @ muotoseikka
    23.4.2014, 07:18

    Kaunista ja herkkää. Hieno asetelma!

    1. Kiitos! Minusta tuollaiset simppelit oksat ei juuri muuta kaipaakaan parikseen, ovat melkeinpä kauneimmillaan vain rennosti vaasiin tökättyinä.

  2. Kauniita yksityiskohtia ja ihana tuo tarjotin!

    1. Kiitoksia! Juuh, tuo tarjotin on kyllä yksiä lempiesineitäni. Se on jo monia vuosia vanha, mutta edelleen ahkerasti käytössä kaiken maailman asetelmissa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *