REMONTTIKUULUMISET VKO 35

Joko taas on sunnuntai? Päivät – ja varsinkin vapaapäivät – tuntuvat hujahtavan ihan silmissä. Talolla riittää hommaa vaikka kuinka, usein vasta hämärtyvä ilta pakottaa lähtemään työmaalta. Olettekos panneet merkille kuinka aikaisin onkaan jo pimeää, ihan toisenlainen meininki kuin vielä kuun alkupuolella.
Tällä viikolla mies on häärinyt kellarin kimpussa ja minä puolestaan yrittänyt viimeistellä maalausurakkaa. Paino sanalla yrittänyt, alkuviikon kuumuus ja sitä seuranneet epävakaiset ilmat eivät ole varsinaisesti edesauttaneet tätä hommaa. Nyt on kuitenkin homma tältä erää paketissa ja sivut maalattu yhtä vaivaista listanpätkää lukuunottamatta. Kuvaan lopputulosta paremmin, kunhan saamme siirrettyä nuo telineet pois edestä jäljellä oleville kahdelle seinille. Seuraavaksi alkaa näiden tekeminen ja siinä täytyykin pistää töpinäksi, syksy kosteine ilmoineen alkaa jo painaa päälle.
Kattokin tuli valmiiksi tältä puutarhan puoleiselta sivulta. Toinen lape tehdään jahka telineet siirretään toiselle puolelle, varmaankin siis jo ensi viikon aikana. Kaikenlaista muutakin tapahtumaa on luvassa ensi viikolle, maalämpökaivon porausta ja sellaista. Taas pieniä askeleita eteenpäin.

Puutarhan ainokaisessa omenapuussa omenat kasvavat autuaan tietämättömänä ympäröivästä sekasotkusta. Lajikkeeesta ei ole mitään tietoa, niinpä odottelen jo innolla pääseväni maistelemaan niitä. Omasta puutarhasta ja sen antimista pääsee jo sentään vähän nauttimaan.

The job of the week was painting, painting and a bit more painting…

Kommentit (8)
 1. Ilonin Anna
  31.8.2015, 05:14

  Hyvältä näyttää! Samaa jännitystä on ilmassa meidänkin omenapuiden suhteen! Remppapuuhailoa!

  1. Kiitos Anna! Peukut pystyyn, että omenat osoittautuvat maukkaiksi molemmissa tapauksissa. 🙂

 2. Ahkeria olette olleet ja sen huomaa kuvista! Kunpa syksy olisi kaunis ja mielellään kuiva, niin saisitte helpommin noita hommia tehdyksi ennen talvea! Lepoa ja hyvää ruokaa välillä remppaajille, niillä jaksaa!

  1. Täytyy toivoa, että ilmat pysyisivät suotuisina. Seinät täytyy kuitenkin repiä kokonaan auki ja sitä ei auta tehdä sateessa… Kyllä tuo homma varmasti vielä tehtyä saadaan, mutta jäljellä olevien sivujen maalaaminen taitaa kuitenkin jäädä jo kevättalveen. Yöt ovat jo niin kosteita ja syksyisiä, ettei enää oikein uskalla sitä tehdä. Mielummin sitä odottelee hyviä ilmoja kuin ottaa turhia riskejä tuon kanssa…

   Kiitos tsempeistä ja mukavaa viikkoa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *