REMONTTIKUULUMISET VKO 31

Täällä viedään loman viimeistä viikkoa ja kiirettä pitelee, että kaikki tehtävälistalla olleet asiat saisi hoidettua vielä ennen töiden alkamista. Hypätään kuitenkin vielä hetkeksi viime viikkoon ja sinä aikana tapahtuneisiin asioihin, tässä pieni katsaus viikon remppakuulumisista:
Ulkopuolen hommat ovat talolla väistyneet hetkeksi, seuraavana vuorossa on ulkoseinien panelointi, joka alkaa jahka saamme ulkopaneelit kertaalleen maalatuksi. Tässä hommassa menee kuitenkin vielä tovi, niinpä viime viikko vietettiin lähinnä sisätiloissa. Ja kylläpä hommat edistyivät siellä tämän viikon aikana oikein mukavasti!
Viimeisetkin purkutyöt ovat nyt saatu tehtyä ja kellari saatu tyhjättyä tiilistä ja ylimääräisestä maa-aineksesta. Viikon aikana asensimme putkivedot, lattian eristyksen ja raudoitusverkot paikoilleen, seuraavana vuorossa onkin jo lattiavalu. Kellarin tilajaot alkavat näin ollen jo hahmottua, ja tehtyjen putkivetojen myötä altaan, lattiakaivon ja suihkujen paikat on jo tarkkaan määritelty. Pieniltä muutoksilta ei kuitenkaan vältytty; sisätiloihin jäi lopulta hieman arvioitua vähemmän tilaa, ja kodinhoitonurkan kaapistot täytyy näin ollen kiepauttaa toiselle seinälle. Vastakkaisten I-kaappien sijaan peräseinälle tulee nyt siis yksi täyskorkea kaapisto. Eipä tämä kuitenkaan ole kovin suuri menetys, kaappitilaa tulee vähän vähemmän, mutta lopputulos on ihan toimiva ja hyvännäköinen näinkin. Eipä kait kompromisseilta voi välttyä oikein koskaan – ei ainakaan tällaisessa remontissa.
Ylhäälläkin on tapahtunut; ensimmäisen kerroksen lattiarunko on nyt kokonaisuudessaan valmis. Pikkuhiljaa siis ensimmäinen kerroskin alkaa saada uutta ylleen.
Täällä vietetään parhaillaan maalaustalkoita, odotellaan lattiavalua ja maalin kuivumista. Hommat edistyvät ja sitä paljon odotettua valmista pintaakin alkaa näkyä viimeistään ensi viikolla, kun ulkopaneelit saa seinään asti. Sitä odotellessa!
Kommentit (10)
  1. Irmastiina Ruusukummusta
    5.8.2015, 07:04

    Oletteppa saaneetkin paljon aikaiseksi…odotan innolla lopputulosta..:)

    1. Juu, kyllä täällä on taas paljon tapahtunut. Tai tuo mies tuolla nyt on enemmänkin huhkinut, mulle on jäänyt nyt enemmän muonittajan ja siivoojan rooli. 🙂

  2. Teiltä se homma käy 🙂

    1. Täytyy tehdä vielä kun on into päällä. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *