Remontissa juuri nyt

Kulunut viikko on ollut remontin suhteen vähän hiljaisempi. Olen odotellut laattojen saapumista ja kylpyhuoneen valmistumista, vasta sitten pääsen itse kunnolla seuraavan homman eli eteisen kimppuun. Tänään sunnuntain ratoksi innostuin kuitenkin puuhailemaan kotosalla; ensi töikseni poistin olkkarin sälekaihtimet, ja tunnelmasta tuli heti paljon freesimpi ja siistimpi. En myöskään malttanut olla maalailematta pikkuisen, ja päivän päätteeksi olohuoneen pariovissa oli uusi sävy.

Pariovien värisävyksi valikoitui tummansininen, ja tässäkin asiassa luotin maalivalmistaja Farrow & Ballin* puoleen. Sävy Hague Blue on ihan täydellinen tumma, hieman murrettu sininen, ovet nousevat nyt sen myötä ihan eri lailla esille. Kuvia lopputuloksesta on tulossa myöhemmin, kunhan eteinen tulee ensin jonkinmoiseen kuntoon. Alla olevista kuvista näkyvä nykytilanne todistaa sen, että ihan vielä tuo tila ei ole kuvauskunnossa:

Tällä hetkellä eteinen on lähinnä säilytyspaikka kaikille remonttitarvikkeille, joita kylppärin suhteen vielä tarvitaan. Pian tämäkin tila alkaa kuitenkin edistyä vähän suuremmin harppauksin: kylpyhuoneen vesieristystyöt valmistuvat nimittäin alkuviikosta, jolloin myös tilauslaattojeni pitäisi saapua. Sitten päästään vihdoin laatoitusvaiheeseen! Olenkin vilauttanut laattavalintaani täällä blogissa jo aiemmin, se on hyvin pelkistetty ja puritaaninen 10×10 cm kokoinen peruslaatta. Allas, suihku ja muut tarvikkeet alkavat olla jo valmiina varastossa, joten näiden suhteen päätökset on jo tehty – nyt vain odotellaan sitä hetkeä, että näitä pääsee asentamaan paikoilleen. Palataan näihin tunnelmiin vielä paremmin tulevalla viikolla, jahka hommat kylpyhuoneessa edistyvät. Jonkinlaista kurkistusta laattoihin on varmasti luvassa.

Energistä uutta viikkoa!


Here´s some renovation pictures and few words what I did today. I painted the paired doors in the livin roog in dark blue, you will see the result later. I love the color, it´s Hague Blue from Farrow & Ball*.

*Maali saatu Atmosferalta/paint gifted

Kommentit (5)
  1. KAunis sininen väri. Yksi lempiväreistäni..:)

    1. Niin minunkin, juuri tuollaiset tummat ja syvät, ehkä hivenen murretut musteensiniset ja petroolit ovat heikkouteni. Niihin silmä tarttuu joka kerta. 🙂

  2. Minkälaiset verhot ikkunoihin tulee kun sälekaihtimet poistettiin?

    1. En ajatellut laittaa verhoja ollenkaan olohuoneeseen, siellä ei niinkään tarvita näkösuojaa ja ikkunaseinä on jotenkin paljon keveämmän näköinenkin ilman verhoja. Jos ensi kesällä aurinko tuntuu liian porottavalta, katson tilannetta uudemman kerran silloin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *