Ranskalaiset tulppaanit

Edellisen postauksen unikoista innostuneena päätin kipaista kukkakauppaan. Kuulin reissulla unikoidenkin suhteen varsin hyviä uutisia: näitä kukkia saattaa kuulemma hyvinkin löytyä keväisin Koodin naapuri Pasadenan valikoimista. Täytyypä siis ehdottomasti mennä kyselemään unikoiden perään taas vähän tuonnempana, paras sesonki kun näiden suhteen on vasta kuukauden-parin päästä. Nyt katseeni naulautui kuitenkin toisiin suosikkeihini, ranskalaisiin tulppaaneihin. Näitä oli pakko hankkia muutama kappale viikonloppukotia koristamaan.

Ranskalaisissa tulppaaneissa viehättää vähän samat jutut kuin unikoissakin: paksuhko, rennosti kaartuva varsi ja iso pallomainen kukinto. Oranssihtava väri sopii aika mainiosti olohuoneeseen, konjakkia, ruosteenpunertavaa ja terrakottaa on nyt kerääntynyt sinne useaankin yksityiskohtaan. Tälläiset pienet väripisteet ovat jotenkin niin energisoivia ja tuovat heti sellaista tiettyä raikasta fiilistä kotiin. Kyllä värit ovat vain pienissäkin määrissä niin ihania.

Kukkia löytyy tulppaanien lisäksi muualtakin olohuoneesta. Parioven kahvassa roikkuu kranssi, joka on tuotosta eiliseltä ystävänpäivän illanvietoltamme. Kokoonnuimme porukalla herkuttelemaan, maistelemaan viiniä ja väsäilemään kransseja loft-tehtaan upeaan ympäristöön. Oli aivan ihana ilta, jonka tunnelmia moni varmaan seurailikin jo instastoorien puolelta. Tunnelmakuvia illasta pääsee kurkkimaan myös Annen blogista, oma kuvailuni jäi puolestaan tällä kertaa vähän vähemmälle. Kyllä tuollainen käsillä tekeminen on vain niin rentouttavaa ja hauskaa, ja parasta se tietysti on porukalla. Aivan ihana kokoontumisidea nimenomaan juuri ystävänpäivään.

Ihanaa alkavaa viikonloppua!


French tulips and a self made wreath in the living room.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *