Blogit
Pihkala

Raikastusta

kuvat Hannas room, the Apartment
Näinpä se vuosi taas vaihtui.  Tammikuu ei oikein koskaan ole ollut suosikkikuukausiani, mutta tänä vuonna päätin yrittää ajatella asian vähän toiselta kantilta. Jos ei muuta hyvää, niin ainakin päivä on jo pidentymään päin, ei kai se kevät ihan mahdottoman kaukana ole.
Kaiken joulutunnelmoinnin jälkeen sitä kieltämättä halajaa jotain raikasta ja pelkistetympää ympärilleen. Pastellivärit houkuttavat minua aina tässä vaiheessa vuotta, ne tuntuvat niin freeseiltä talven keskellä. Hempeitä murrettuja sävyjä, vaaleansinistä ja punaista yhdistettynä ryhdikkääseen mustaan ja harmaaseen. Jostain syystä kaipaan voimakkaampia värejä enemmän vasta kevään edetessä. 
Tällä hetkellä meillä on vielä joulukamppeet levällään, mutta ne korjattaneen pois viimeistään viikonloppuna. Sitten voisi tsekata ainakin alakerran läpi, vähentää kynttelikköjä muutamaan ja hakea kimpun tuoreita kukkia.

Sounds like a plan.

Kommentit (8)

 1. Aino

  Yllättävän nopeasti sitä kaipaa joulufiiliksen vaihtoa heti vuodenvaihteen jälkeen. En tiedä miksi, mutta tänä vuonna jouluiset valot tekee mieli kerätä jo pois, vaikka yleensä paperitähti on saanut olla ikkunassa melkein maaliskuulle.
  Oletko muuten huomannut, että Indiedaysin sivuille ei ole päivittynyt oikeita kuvia postauksiisi pitkään aikaan? Ainakin minulle näyttää, että todella monissa viime ajan postauksissasi on kaikissa sama kuva.

  • maija

   Ihan totta. Aina aluksi tuntuu vähän haikealtakin luopua joulusta, mutta yllättävän pian sitä on kuitenkin valmis dumppaamaan joulukamat veke. Meillä taitaa ainoastaan pihavalot jäädä vielä hetkeksi palamaan, muut saavat luvan lähteä heti huomenna.

   Kiitos kun huomasit, asiaa tutkitaan parhaillaan. En tiedä miksi ID heittää profiilikuvani kaikkiin uusiin postauksiin…:/

 2. IMAGE

  Ihan samoilla linjoilla täälläkin olen. 🙂
  Joku hentonen, hailakka vaaleanpunainen tekisi nyt hyvää.
  Kauniita kuvia olet löytänyt, kiitos isosta inspiraatiosta.

  • maija

   Jep, sellaisia taidankin kaivella kaapista kohtapuoliin. Vai menisiköhän sitä hetken ihan mustavalkoisella…?

   Olepa hyvä, kiva jos joku muukin inpiroitui 🙂

 3. Elina

  This is so nice! Have a beautiful weekend.

  • maija

   Yep, just need some fresh colours after christmas 🙂 have a nice weekend, too!

 4. Maria

  Ihania inspiskuvia ! 🙂 Ja muutenkin taidan jäädä seuraamaan !
  Onko tuo vaaterekkikuva alunperinkin ollut yhdessä tuon "do not fear the future" tekstin kanssa, en löytänyt lähdesivulta sitä ! Haluaisin tallentaa sen inspiraatioksi ilman sitä tekstiä.. 😛

  -Maria

  Kurkkaathan tänne, jos pitäisit sattumoisin blogistani 🙂
  http://dejiss.blogspot.com

  • maija

   Kiva kuulla, tervetuloa seurailemaan 🙂 Tuo vaaterekkikuva taisi olla ihan omana kuvanaan Hannas roomissa, näin ainakin kovasti muistelisin.

   Kiitos vinkistä, tullaan vierailulle 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *