Blogit
Pihkala

RAIKASTA JA VALOISAA

kuvat Fantastic Frank
Keväinen raikkaus ja valoisuus pistää silmään nyt kaikkialla. Pitkästä aikaa selailin ruotsalaisten kiinteistövälitysfirmojen inspiskuvia ja bongasin sieltä tämän – jotenkin vain tuo asunnon valo ja värit pakottivat jakamaan kuvat tännekin. Ihanan raikasta ja ruotsalaiseen tapaan huolettoman tyylikästä tunnelmaa.
Ensisilmäyksellä asunto saattaa näyttää aika tavanomaisen skandinaaviselta, mutta tarkemmin katseltuna sieltä löytyy kaikenlaisia pieniä kivoja koukkuja.  Osa keittiöstä on sijoitettu näppärästi portaiden alle jäävään hukkatilaan; jos keittokomero loppuu kesken, voi osan toiminnoista sijoittaa vallan mainiosti myös muualle. Messinkilevy näyttää aika kauniilta välitilassa, ja toistaa hienosti viereisen kakluunin yksityiskohtia. Pienet väripilkut tekstiileissä tuovat myös kivaa tunnelmaa, täytyykin kaivaa omat kasvityynyt taas paraatipaikalle olohuoneeseen. Ja tuo isoin lasiovin varustettu parveke – ovien ollessa auki olohuone jatkuu konkreettisesti parvekkeen puolelle. Kyllä tuolla voisi aamukahvit juoda… 😉
Inspiring apartment found from Fantastic Frank´s website. I love the light and those popping colours, also that kitchen is definitely worth mentioning. Brass plate is such a nice option also for kitchen and it matches perfectly with the old fireplace.

Kommentit (4)

 1. Anne

  Ihana on – kyllä tuolla viihtyisi.

  • maija

   Eikös, kyllähän tuolla voisi asua 😉

 2. Anonyymi

  Kivan raikkaan näköistä!Pakko kysyä sillä sinulla on pettämätön tyylitaju, että mikä on mielestäsi suurikokoinen kiva jalkalamppu. Siis oikein sellainen katseenvangitsija kokoinen 🙂 Itselläni tuntuu, että ideat ovat vähissä ja monissa stailatuissa kuvissa pyörivät samat valaisimet.

  -Roosa

  • maija

   Tällä hetkellä omat jalkavalaisinlempparini taitavat olla vähän vintage-henkisiä, kuten nyt vaikka Artek tai Bumlingen. Tai sitten mennään ihan sirojen ja pienten puolelle, tyyliin Gubin Grasshopper. Mutta yleisesti ottaen vaikkapa Flosilla on aika upeita ja näyttäviä jalkavalaisimia, kurkkaapas heidän valikoimansa. Myös Poulsenin Panthella on minusta aika kaunis, vähän isompikokoinen, mutta kuitenkin simppeli jalkavalaisin 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *