PYÖRITTELYÄ

Meidän pienessä alakerrassa ei ole kovin paljon varioimismahdollisuuksia, ainakaan näiden olemassa olevien kalusteiden puitteissa. Ison kulmasohvan paikkaa ei niin vain vaihdeta, ja sohva määrää taas muiden kalusteiden sijoittelun. Eli kun vaihtelunhalu iskee, täytyy pärjätä vähän pienemmillä kalustepyörittelyillä.
Tässä lomalla teki kuitenkin mieli hiukan uudistaa paikkoja, niinpä raahasin alakerrassa olevan senkin ylös ja toin sen tilalle vastaavan, vähän suuremman senkin yläkerran makkarista. Tuo senkki olikin vähän turhan iso sängyn viereen, hieman iso se on tuossakin, mutta asettuu ympäristöönsä kuitenkin ehkä vähän sulavammin. Kiepautin myös sohvapöydän kannen takaisin mustaksi ja vaihdoin sen alle Hayn paksun villamaton, vähän jo syksyä enteillen. Kylläpä taas piristyi, vaikka muutostoimenpiteet eivät kovin radikaaleja olleetkaan.
Kuka muu harrastaa säännöllisiä kalustekiepautuksia?
I got a bit tired of our downstairs, so I did some small arrangements there. I brought there a bigger chest of drawers from upstairs, changed a carpet and turned our coffee table top to black. Not a big transformation, but still enough to cheer up the look a little bit.
Kommentit (16)
 1. Liina / Villa Ilona
  23.8.2014, 16:13

  Meillä sama juttu, iso kulmasohva määrittelee pitkälti olohuoneen järjestyksen. Viime kevättalvella kävi näin:

  http://villailona.blogspot.fi/2014/02/ympari-mennaan-yhteen-tullaan.html

  Ehkä huomenna voisi taas pientä muutosta kokeilla. Kiitos inspiksestä!

  1. Pieni pyörittely on aina kivaa, vaikka sitten loppujenlopuksi palaisikin takaisin samaan järjestykseen. 🙂 Inspistä kalustejumppaan!

 2. Hei,

  olen uudehko blogisi seuraaja ja minulle tuo matto on uusi tuttavuus? Mikähän se mahtaa olla, lieneekö vielä saatavilla jostain? Kiitos, matto ja koko koti ovat ihanat 🙂

  -Kirsi

  1. Heippa! Kiitoksia kivoista sanoistasi, mukava että olet löytänyt tänne! Tuo matto on Hayn Peas-matto, se on ostettu noin viisi vuotta sitten mutta on edelleenkin saatavissa Haylta. Matto on 100% villaa ja aivan ihana jalkojen alla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *