Blogit
Pihkala

Puutarhakalusteita

kuvat Svenskt Tenn
Törmäsin sattumoisin näihin Svenskt Tennin kuviin netissä pyöriessäni, ja taas kerran ne miellyttivät silmääni kovasti. Kuvista välittyy jotenkin aika ihana kesätunnelma, perinteisiä ja moderneja asioita on yhdistelty raikkaasti keskenään. Ulkokalusteryhmän keskipisteenä on kauan ihailemani Massproductionsin Tio-pöytä, jonka ympärillä Svenskt Tennin metallituolit eivät näytä ollenkaan hullummilta. Pieni värikäs tyyny tuo kivaa eloa kokonaisuuteen ja kaiken kruunaa tietysti tuo upea maisema.
Meillä on jossakin vaiheessa aikomuksena tehdä ulko-oven viereen nurmikolle pikkuinen patio, ihan vaan kivetyksestä tai sepelistä, ja sen viereen talon seinustan tuntumaan iso kukka-allas. Sellainen pieni pöytäryhmä aamukahvin juomiseen ja aamupäivän paistatteluun olisi kiva olla olemassa lähellä taloa, varsinainen terassi sijaitsee kuitenkin saunarakennuksen yhteydessä vähän kauempana. Ryhmään kaavailen ihan vain simppeleitä metalli- tai taittotuoleja ja pikkuista pyöreää pöytää, jotakin kollaasin tapaista olisi mielessä. Tällä hetkellä etenkin metalliset tuolit ovat kovasti mieleeni, toisaalta vaikkapa Magikselta löytyisi kivoja muovisia vaihtoehtoja. Ikean valikoimistakin löytyisi muutama ihan varteenotettava juttu.
Saas nähdä kuitenkaan, onko asia tämän kesän heiniä ollenkaan, niin monta muutakin juttua pitäisi toteuttaa nyt kesän aikana. Taas on se vuodenaika, kun kaikenlaisia projekteja pukkaa vähän liiaksikin asti. Eipä käy ainakaan aika pitkäksi. 🙂
kuvat Magis, Svenskt Tenn, Massproductions, Fermob

Kommentit (1)

 1. Berry

  Dear friends,

  How are are? For a long time did not contact you .

  We would like to inform you that we launched new catalogue of 2017..

  Enclosed please find our website: http://www.outsidefurniturefactory.com/en/Default.asp

  After you look through our catalog, and tell us which model you are interested ?

  So we can quote you the best price.

  If you have any questions, please do not hesitate to contact with me.

  Waiting for your reply.

  Best regards!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *