Blogit
Pihkala

Puhtaat ryppyiset lakanat

Viikonloppuna oli makkarissa kiva fiilis, aurinko paistoi ja puhtaat lakanat kutsuivat loikoilemaan. Niin kuin kuvista näkyy, meillä ei juuri vuodevaatteita silitellä, heh. Pellavapäiväpeittokin lähti lakanoiden myötä pesuun, heitin sen tilalle torkkupeiton alakerrasta. Rennot petaukset on parhaita!
Nämä pakkasaamut ovat olleet aika vilakoita vanhassa talossa. Heti ensimmäiseksi aamulla heitän paksun aamutakin päälle ja huopatöppöset jalkaan, niiden täytyy siis olla heti käden ulottuvilla. Olen toisinaan aika vilukissa, mikään ei ole minusta inhottavampaa kuin palella aamuisin. Seinäkoukuista palttoo on onneksi napattavissa muutamassa sekunnissa. Todellinen aamun pelastaja siis.

Kommentit (12)

 1. Hanna/ Pastellimaja

  Kaunis värimaailma ja tunnelma kuvissa! Ja täällä sama, kylmään kotiin on shokki herätä. Joskus Sveitsissä asuessani koitin opetellaan tuttavieni tavoille nukkua ikkuna raollaan talvellakin. Ei ihan sopinut omaan pirtaan:).

  • maija

   Kiitos! No huh, ei kyllä onnistuis täälläkään. Kesällä toki, mutta että pakkasillakin…:O

 2. Marjukka/Nuapurissa

  Silittämättömyys ei haittaa ollenkaan! Ihailen suuresti niitä ihmisiä, jotka silittää kaiken. 🙂

  Tosi nättiä ja valoisaa. 🙂

  • maija

   Kiitoksia paljon! Niin mäkin ihailen niitä puuhakkaita, itseltä ei kyllä millään onnistuisi moinen. Just ja just saa omat kauluspaidat ja muut akuutit tapaukset silitettyä.

 3. JohannaL

  Ihana rento tunnelma kuvissa!

  • maija

   Kiitoksia!

 4. Anna Kotikolmio

  Onpa ihania kuvia.Tuolla kelpaisi loikoilla pidempäänkin.
  T: toinen vilukissa ja ryppyisten lakanoiden "ystävä" 🙂

  • maija

   Voi kiitoksia paljon. Mun vapaapäivän onni on juurikin tuo pitkään sängyssä loikoilu 🙂

 5. Irmastiina Ruusukummusta

  Lakanoiden silitys on turhuutta…:))

  • maija

   Hehe, mielellään sitä tietty sujahtaisi mankeloituihin sileisiin unelmiin, mutta mulle kelpaa kyllä noinkin! Ja onhan ryppyiset pellavalakanat tällä hetkellä jopa in 😀

 6. Tanja

  Meillä mies hoitaa kaikki silitykset (ja hän kyllä sitten silittääkin ihan kaiken t-paidoista villatakkeihin ja yöpaitoihin ja minun hörselömekkoihin) – mutta lakanoita ei meilläkään silitetä. Haaveilen kyllä sileän pehmeistä lakanoista, ja jos olisi tilaa sijoittaa mankeli jonnekin kätevästi, varmaan mankeloisin lakanat… Sitä odotellessa…

  • maija

   Joo kyllä minäkin haaveilen pehmoisista ja sileistä lakanoista, mutta silityshommiin en kyllä rupea 🙂 Mankelia voisi harkitakin, jos sellainen olisi ja sille olisi tilaa… Oi sinua onnekasta, meillä ei kyllä mies(kään) ole kovin innokas silittäjä!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *