Puhtaat ryppyiset lakanat

Viikonloppuna oli makkarissa kiva fiilis, aurinko paistoi ja puhtaat lakanat kutsuivat loikoilemaan. Niin kuin kuvista näkyy, meillä ei juuri vuodevaatteita silitellä, heh. Pellavapäiväpeittokin lähti lakanoiden myötä pesuun, heitin sen tilalle torkkupeiton alakerrasta. Rennot petaukset on parhaita!
Nämä pakkasaamut ovat olleet aika vilakoita vanhassa talossa. Heti ensimmäiseksi aamulla heitän paksun aamutakin päälle ja huopatöppöset jalkaan, niiden täytyy siis olla heti käden ulottuvilla. Olen toisinaan aika vilukissa, mikään ei ole minusta inhottavampaa kuin palella aamuisin. Seinäkoukuista palttoo on onneksi napattavissa muutamassa sekunnissa. Todellinen aamun pelastaja siis.
Kommentit (12)
 1. Hanna/ Pastellimaja
  14.1.2014, 13:55

  Kaunis värimaailma ja tunnelma kuvissa! Ja täällä sama, kylmään kotiin on shokki herätä. Joskus Sveitsissä asuessani koitin opetellaan tuttavieni tavoille nukkua ikkuna raollaan talvellakin. Ei ihan sopinut omaan pirtaan:).

  1. Kiitos! No huh, ei kyllä onnistuis täälläkään. Kesällä toki, mutta että pakkasillakin…:O

 2. Marjukka/Nuapurissa
  14.1.2014, 14:19

  Silittämättömyys ei haittaa ollenkaan! Ihailen suuresti niitä ihmisiä, jotka silittää kaiken. 🙂

  Tosi nättiä ja valoisaa. 🙂

  1. Kiitoksia paljon! Niin mäkin ihailen niitä puuhakkaita, itseltä ei kyllä millään onnistuisi moinen. Just ja just saa omat kauluspaidat ja muut akuutit tapaukset silitettyä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *