Blogit
Pihkala

PUF

Tänään Turkuun kauppakeskus Forumiin avautui PUF, iso liiketila, joka tarjoaa pop-up -henkisesti myyntipisteitä kotimaisille yrittäjille, kuten muotoilijoille, vaatesuunnittelijoille ja taiteilijoille. Kuljin ohi vähän sattumoisin, hauskannäköinen liiketila houkutti kuitenkin heti kurkistamaan sisälle. Aika pian sain kaivaa kamerankin esille kassista, sillä tuumin, että paikka on ehdottomasti vinkkaamisen arvoinen myös täällä. Kivoja tuotteita, nätti liiketila, ja oivaltavan erilainen liikeidea, jonka takana seisoo kaksi nuorta ja innokasta yrittäjää.
Tällä hetkellä tuoterepertuaariin kuuluu mm. Coston, Pure Wasten, Muka van ja Blounin tuotteita – myöhemmin taas jotain ihan muuta. Superkysytyt Varför Paris -tuotteetkin näkyivät kuuluvan valikoimiin, nyt näille on siis vihdoin ostopaikka Turun keskustassa. Myös Kaffillari on parkkeerannut tiloihin talven ajaksi, joten hyvän kahvin saatavuus on taattu. Sumppia siemaillessa voi vaikka ihailla vaihtuvaa taidenäyttelyä, joka sekin löytyy tilasta.
Tosi kiva nähdä, kuinka hetki sitten niin autiolta näyttänyt Forum alkaa täyttyä ja elävöityä. Pitäisikin muistaa poiketa tuonne hieman nykyistä useammin, sillä näiden seinien sisältä alkaa löytyä kaikenlaista kiinnostavaa. Iso peukku tälle!

Kommentit (2)

  1. Irmastiina Ruusukummusta

    Pitäisi poiketa…nykyisin niin harvoin tulee Turun keskustassa kuljettua.

    • maija

      Aika harvoin minunkaan tulee keskustassa varsinaisesti käytyä, vaikka siellä töissä olenkin. Jotenkin vaan helposti ajautuu siihen "aamulla töihin ja suoraan töistä kotiin" -linjalle. Jatkossa pitää pitää ehdottomasti mielessä tuo Forum! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *