PRETTY THINGS

Täällä valmistaudutaan parhaillaan illan häihin, joita on nyt kalenterissa kahtena peräkkäisenä viikonloppuna. Pieni breikki remppailuun on ihan tervetullut, raksalla on tullut vietettyä aikaa nyt sen verran paljon, että pieni ”pakkotauko” tekee vain hyvää. Maanantaina taas hommat jatkuvat ja minä pääsen ensi töikseni maalaushommiin. Työmaan viikkokatsausta ja maalausjuttuja on siis tiedossa täällä blogissa heti seuraavina päivinä.
Kuvissa Helsingin reissulta mukaan tarttunutta pientä kivaa, jotka pääsivät nyt heti käyttöön juhlavalmisteluissa. Suuremmat ostokset jäivät tällä reissulla tekemättä, isot sisustushankinnat eivät ole sattuneesta syystä juuri nyt kovin ajankohtaisia ja vaateshoppailu ei tällä kertaa sattunut innostamaan. Pienet kauniit asiat houkuttelevat kuitenkin aina, ja tälläkin kertaa en malttanut olla hankkimatta muutamaa itselle.
Piipahdin Balmuirin showroomilla ja sain sieltä mukaani kauniin tuoksukynttilän ja pellavapyyhkeitä, valkoiset tulitikut, vihreä marmorirasia ja Aesopin voide puolestaan tarttui matkaan edellisen postauksen Vitra Storesta. Rakastan erilaisia rasioita, tuollaisiin piiloutuvat näpsästi niin korut kuin kylppäritarvikkeetkin. Eivät ehkä niitä maailman tarpeellisimpia tavaroita, mutta joskus on kiva ilahduttaa itseä näteillä jutuilla ilman sen kummempaa tarkoitusta, vai mitä.
Mukavaa viikonloppua!

Small pretty things.
Kommentit (2)
  1. Jutta// Projekti Verkaranta
    6.8.2015, 09:38

    Nuo valkoiset tulitikut – täytyy etsiä käsiini sellaiset. Todella kauniita pieniä juttuja. Juuri ne on ihan parhaita!

    1. Eikös ole söpöt, tarkemmin kun ajattelee niin ihan älyttömät, mutta silti. 🙂 Tuollaiset pienet jutut on todellakin parhaita!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *