Blogit
Pihkala

PÖYDÄLLÄ

Kaivoin eilisen postaukseni innoittamana kaapista Dixonin Tompan Etch-lyhdyn, joka oli varastoitu sinne kai viime talven rippeillä. Pahin hypetys lyhdyn ympärillä taitaa olla talttunut, mutta minä kyllä tykkään lyhdystä edelleenkin. Tänään lyhty sai sulostuttaa iltaista inspiroitumishetkeä, johon kuului sen lisäksi läjä kauniita lehtiä, muistikirja ja kuppi teetä. 
Ollaan viime aikoina innostuttu erityisesti inkivääriteestä ja keitelty inkiväärinpalasia vedessä useampana iltana. Mukaan vielä tiraus sitruunaa ja hunajaa niin avot, syksyinen flunssankarkoitusjuoma on valmis. Suosittelen kokeiltavaksi erityisesti tällaisina sateisina iltoina, kun syksy tuntuu tunkevan sisään ovista ja ikkunoista.
Yesterday I wrote about Tom Dixon´s lamps and remembered that I have his candle holder lying somewhere in my closet. Today I had to dredge it up, I still like it a lot although the biggest hype around it has abated.

Kommentit (2)

  1. Jenni / 2 x ILO

    Ooii kyllä voisin kuvitella itsekin inspiroivani noin ihanan näköisissä olosuhteissa 🙂

    • maija

      Kynttilät tekee ihmeitä. 😉 Kyllä tässä pimeydessä on ne hyvätkin puolensa, nyt voi tunnelmoida hämärässä ja kaivautua viltin uumeniin lehtiä lukemaan, ei ollenkaan hassumpaa toisaalta.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *