Blogit
Pihkala

Pöydällä

Viherkasvien laita on meillä aina vähän niin ja näin, mutta kaktukseni sen sijaan voi ja kukoistaa mitä mainioimmin. Siirsin sen vaihteeksi olkkarin pöydälle, joka kaipasi vähän jotakin vihreää. Kasvi ruukkuinen passaakin aika kivasti olkkarin khakin ja ruskean värimaailmoihin. Kaverikseen kaktus sai tämän hetken lempivaasin, jota en ole malttanut siirtää pois näkyviltä vielä ollenkaan. Maljakko on ihana, mutta sen peilausominaisuudet ovat vähän turhankin hyvät, että terveisiä vaan verkkahousuiselta  valokuvaajalta.
 
Me lähdetään ihan just testaamaan Martin burgeripaikka Sloppy Joe´s. Täällä Turussa paistaa näköjään aurinko ihan täyttä terää, vielä saa siis vähän fiilistellä syyskesäisiä ilmoja ja napata aurinkolasit mukaan. Tällaisesta syksystä minä pidän, ihanan lempeitä ilmoja ollut tänä vuonna.
 
Leppoisaa lauantaita teille!

Kommentit (9)

 1. Irmastiina Ruusukummusta

  Tykkään kaktuksista!
  Täällä Kaarinassakin vielä vilauksen voi nähdä auringosta…:)
  Mukavaa iltaa teille.

  • maija

   Kiitos 🙂 Kaktukset on kyllä vaihteeksi aika kivoja, ja melkeinpä ainoita kasveja, jotka todella viihtyvät meillä. 😉

 2. Katri A.

  Heips! Mistä tuo tarjotin(?) on? Tykkään siitä paljon! 🙂

  • maija

   Tarjotin on Koodista, se on Hayn Kaleido-sarjan L-kokoa. On tuo kyllä aika kivan monikäyttöinen, minäkin tykkään siitä kovasti! 🙂

  • Katri A.

   Kiitos tiedosta! Ja kiitos kun vastasit! 🙂

 3. Anonyymi

  Oliko sloppy joe's hyvä?

  Paula

  • maija

   Ihan jees, testattiin burgeria ja burritoa ja molemmat oli ihan maukkaita – ja edullisia! 🙂 Jos asuisi siinä kulmilla, tulisi sieltä varmasti haettua useinkin parit burgerit akuuttiin nälkään. Tuskin kuitenkaan täältä "kauempaa" tulee varta vasten lähdettyä…

 4. Minttu / MAMI GO GO

  Ihana fiilis kuvissa! Ja Turussa oisi käydä kylässä vielä ennen talvea!
  Ostin muuten keväällä tuollaisen samanlaisen 50/60-luvin tason lehtitelineellä ja pilasin sen! Spreijasin valkoiseksi, eikä se näytäkkään yhtään kivalta!

  • maija

   Oi kiitoksia! Turku on kyllä niin kiva kaupunki, tervetuloa 🙂

   Voi höh, välillä ei tuunaukset vaan mene ihan putkeen :/

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *