Blogit
Pihkala

POSTIKORTTEJA SAIMAALTA

Terveiset Etelä-Savosta! Me vuokrattiin Rantasalmelta mökki ja nyt elellään viikko täällä Saimaan rannoilla, ihan käsittämättömän upean luonnon keskellä.
Mökkimme on sellainen perus 70-luvun hirsimökki vailla sen kummempia mukavuuksia, vesijohtovettä tai sisävessaa, mutta se sopii meille oikein mainiosti. Onpahan täydellinen irtiotto arjesta, ja jotenkin vähän askeettisemmassa ympäristössä rentoutuukin paremmin. Ainakin nämä ensimmäiset päivät ovat tehneet tehtävänsä, joutenoloon on heittäydytty ihan täysin rinnoin.
Mökin parasta antia ovat ehdottomasti isot Saimaalle antavat ikkunat sekä tuo ihana pikkuinen rantasauna, jonka terassilla on tullut istuttua valtaosa ajasta. Mies on kalastanut sielunsa kyllyydestä ja minä istunut tuossa rantasaunan terassilla viltin ja kirjojen kera. Välillä uskaltautunut kalareissuillekin tai marjametsään hyttysten syötäväksi. Illat ovat ehkä hienoimpia, järven taakse laskeva aurinko muuttaa ympäristön värit heleän sinisestä punaisten eri sävyjen kautta
syvän sinisiksi. Joinakin iltoina usva nousee lahdesta pitkin järven pintaa, ja leviää hiljalleen pitkin järveä. Niin käsittämättömän kaunista, puhumattakaan kaikkialla vallitsevasta hiljaisuudesta. Ihan täydellistä rentoutusta.
Vielä tämän viikon ajan bloggailen vähän hitaampaa tahtia ja vastaan kommentteihinne vähän myöhässä. Mökkitunnelmia voi seurata parhaiten Instagramin puolella, mutta saatanpa innostua palailemaan mökkitunnelmiin vielä myöhemmin viikolla täällä blogissakin.
Greetings from the lake Saimaa! We rend a cottage for a week and have now spent the first days enjoying beautiful nature and the silence of Eastern Finland. Calm and peaceful, this place offers all that is needed for total relaxation.

Kommentit (12)

 1. MS Ordinary

  Kauniit on kuvat 🙂 Onneksi itsekin saan nauttia Saimaan rannoista päivittäin, muuten voisi kateus iskeä 😉

  • maija

   Voih, nyt se kateus iski minuun ja kovasti! 😉 Kyllähän tuolla asuisi ja nauttisi mielellään ihan päivittäinkin, niin upeaa seutua.

 2. Ira

  Aivan täydellisiä kuvia! ♥

  • maija

   Kiitos <3 Maisemat oli kyllä tuolla aika lähellä täydellistä!

 3. Coco/Henna

  Niin kaunista!

  • maija

   Niinpä! Tuonne olisi jäänyt kyllä mielellään pidemmäksikin aikaa.

 4. Lea/Sisustaja Tuunarin Päiväkirja

  Kauniita seesteisiä kuvia:)

  • maija

   Kiitos! 🙂 Kauniit oli maisemat kyllä, ihan erilaista kuin täällä etelässä.

 5. Mimosan kotona

  Oi, kuinka on kaunista! Kyllä näitä kuvia katsoessa sielu lepää. 🙂

  • maija

   Kyllä tuolla ollessa sielu lepäsi! Täytyy varmaan ottaa mökkeily ihan tavaksi, mitä sitä ulkomailla kun Suomestakin löytyy niin paljon kauniita paikkoja…

 6. Tia Mäkinen

  Sun blogi on tosi kiva Liityin lukijaksi, ja ajattelin linkittää oman blogini myös. Oma blogini on sisustuspainotteinen, ja oon suunnittelemassa omaa sisustusmallistoo, josta kirjottelen sinne välillä. JA siellä on myös arvonta nyt käynnissä!

  http://bytiahenriikka.blogspot.fi

  • maija

   Heippa! Kiitoksia mukavista sanoistasi ja kiva kuulla, että olet löytänyt blogiini. Täytyykin tulla hetimiten vastavierailulle, kuulostaa mielenkiintoiselta tuo sinun blogisi! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *