Blogit
Pihkala

PLATEAU

tuotekuva Adea
Syksy on mukavaa aikaa siitä(kin) syystä, että muotoilurintamalla kuhisee taas. Valmistajat lanseeraavat kilpaa uusia malleja, ja koko sisustusskene tuntuu taas virkistyneen kesän pitkän hiljaiselon jälkeen. Tuoteuutisia seuratessa ja ilmojen viilentyessä kotikärpänen on taas puraissut itseenkin, ja sisustusjuttuja ja oman kodin laittoa jaksaa miettiä taas ihan uudella innolla.
Moni Habitaren-kävijä bongasi varmasti tämän hienon marmoripöydän Asun-lehden osastolta. Ympärillä olevan kuhinan vuoksi omat kuvani jäivät vähän torsoiksi, mutta tämä pöydä ansaitsee silti ehdottomasti oman mainintansa. Kyseessä on Plateau, suomalaisen Adean uutuuspöytä täksi syksyksi. Pöydän päämateriaali on superkiinnostava marmori, joka porskuttaa kodeissa varmasti vielä pitkään. Metallijalkojen väreissä on mistä valita ja kyllä, pöydän saa halutessa myös ilman tuota puutasoa. Ihan älyttömän kaunis ja klassinen pöytä, povaan tälle suurta suosiota ja pitkää ikää kodeissa ympäri maailman.
Pöytä on ruotsalaisen designerduon Broberg & Ridderstrålen suunnittelema, laadukas muotoilu tästä kyllä huokuukin. Loistopestaus Adealta. Adeaa kannattaa muutenkin seurata sillä silmällä, viimeisinä vuosina suomalainen yritys on lanseerannut useita kiinnostavia, ajanmukaisia huonekaluja, jotka ovat herättäneet laajalti kiinnostusta myös kansainvälisillä markkinoilla. Hyvä Suomi! 🙂
I spotted this beautiful coffee table from Habitare furniture fair last week – and fell in love. This table is Plateau from Finnish Adea, designed by the talented designer duo Broberg & Ridderstråle. This simple and classic table will be launched soon this autumn, and is available also without that wooden tray. Very interesting product and definitely a new favourite.
Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *