Blogit
Pihkala

PLAIN WHITE

kuvat 1 2 3 4
Heipparallaa pitkästä aikaa. Täällä vielä kiirus jatkuu, mutta tänään sentään ennätin vähän surffailla netissä ja blogeissa, jotka ovat jääneet ihan paitsioon viime aikoina. Koska kotona vallitsee tällä hetkellä aikamoinen luova kaaos, silmä osui erityisesti kaikkeen valkoiseen ja rauhoittavaan. Kunhan hommista selviän, saa koti kokea aikamoisen uudelleenjärjestelyn, jotenkin tällä hetkellä kaikki ylimääräinen tavara nyppii ja kovasti.
Ajattelin pitkään, että Le Klintin valaisimet eivät ole oikein minun juttuni, mutta nyt olen tykästynyt pariin heidän valaisinmalliin. Tuo pallovalaisin voisi olla ihana jossain eteisaulassa tai makkarissa ryppyisten pellavalakanoiden kaverina, näin keväällä tuollainen vähän pehmeämpi tyyli houkuttelee taas. Kevätgarderobiakin pitäisi päivittää muutamalla kevyemmällä huitulalla, pellavaa, puuvillaa ja kevyitä neuleita saisi eksyä kaappiin. Ja kaapista puheenollen, kelpuuttaisin sen vetimiksi mielellään tuollaiset yksinkertaiset nahkalenkit. Ihan hauska idea tuo säilytinkin on – ja melkoisen helppo toteuttaa. 

Today I got inspired by white on white – so fresh and airy. Right now I would like to clean up all the house and make it fresh and plain. Will do as soon as I get my work done!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *