PIPARIKSI MENI | BAKING GINGERBREADS

Olen ottanut eräänlaiseksi jouluperinteeksi leipoa pipareita. Yleisesti ottaen piparit eivät ole ehkä se joulun lempiherkkuni, mutta voin kertoa, että nämä piparit tekevät kauppansa – ja nopeasti. En tiedä onko ohjeessani sinällään mitään ihmeellistä, mutta hyviä näistä tulee, ero on melkoinen kaupan vastaaviin verrattuna. Viime vuonna postailin samoista tunnelmista ja käyttämäni ohje löytyy vanhasta postauksesta täältä. Ei siis siitä tällä kertaa sen enempää.
Piparien leipominen on oma rituaalinsa ja nostattaa takuuvarmasti joulumieltä ainakin hippasen korkeammalle. Valmiit leipomukset toimivat myös kivana pienenä viemisenä, kun ne pakkaa nättiin purkkiin ja kääräisee vähän rusettia ympärille. Taidanpa sujauttaa tänäkin jouluna muutaman porsaan tuliaispakettiin mukaan.
I baked some gingerbreads earlier this week. I started this habit a few years ago and it has slowly became small christmas tradition to me. Homemade gingerbrads differ clearly from the ones bought from stores, I prefer the homemade ones although they sometimes look a bit clumsy. Packed in a simple glass jar and wrapped with ribbon, they are also a nice little present to take with you to informal christmas visits.
Kommentit (2)
  1. Ihania kuvia <3 🙂

    1. Voi kiitos Mona! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *