Blogit
Pihkala

PIONEJA

Huh hellettä! Viime päivät ovat kuluneet suotuisista ilmoista johtuen pääosin pihalla, ja onnistuinpa kehittämään jostain ikävän vatsataudinkin, joka on rajoittanut aika lailla menoa. Täytyy sanoa, että näiden kuvienkin ottaminen oli työn ja tuskan takana, toivottavasti sitä olisi huomenna vähän skarpimpana liikenteessä.
Ostin itselleni piristykseksi kimpun pioneja – täytyihän sitä hyödyntää Lidlin älytön tarjous. Kuvissa vilahtelee myös yleensä olkkarissa pitämäni Hayn matto, jonka siirsin kesäksi yläkertaan. Ihan kivasti se toimii tuossakin tilassa, vaikka vähän jo kaivataankin pehmoista mattoa takaisin alakertaan. Sen päällä on niin kiva loikoilla ja katsella takkatulta; matto kun on niin muhkea, ettei se välttämättä tarvitse edes tyynyjä kaverikseen. No, ne on syksyn juttuja ne, nyt on kesä ja kepoiset ajat vielä ihanasti edessä.
Some lovely peonies and a piece of our upstairs.

Kommentit (10)

 1. Lady of The Mess

  Paranemisia sinne – vatsatauti on kehno seuralainen.
  Ja pionit ovat kyllä upeita – oli missä kunnossa tahansa!

  • maija

   Kiitoksia, joo ei ole kyllä mikään maailman mukavin tauti. Mutta onneksi pionit piristävät oloa kuin oloa 🙂

 2. MS Ordinary

  Miunkin piti eilen kipaista Lidlin kautta kotiin 😀 kivat uudet kuvakulmat!

  • maija

   Hehe, pientä joukkohysteriaa ilmassa 😀 Kiitos, koitin joo nappailla vaihteeksi vähän uusista suunnista, ettei aina olisi sitä ihan samaa.

 3. Irmastiina Ruusukummusta

  Pikaista paranemista!

  • maija

   Kiitos! Vatsatauti on inhottava, mutta onneksi useimmiten aika nopea sairastettava, nyt taas jo miltei täysissä voimissa 🙂

 4. Anna / kotiAni

  Ylimmässä kuvassa on jotain niin tosi ihanaa! Kiva kuvakulma ja herkkuja nuo keltainen ja vihreä!

  • maija

   Kiitti, se kuva on munkin suosikkini 🙂 Tuo keltainen tuoli antaa kyllä niin paljon energiaa, kyllä kannatti uskaltaa verhoiluttaa se räväkällä värillä.

 5. Anonyymi

  Onko tuo keltainen tuoli martelan? Tai onko sulla postausta liittyen kyseiseen tuoliin? Ihania kuvia 🙂

  • maija

   Kiitos 🙂 Joo, se on Kilta-tuoli. Verhoilutin sen muutama vuosi sitten Kvadratin Hallingdal-kankaalla keltaiseksi. Mulla ei taida olla verhoilusta sen tarkempaa postausta, se näköjään vain vilahtelee tasaisesti kaikissa yläkertapostauksissa 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *