Blogit
Pihkala

PINK FLOWERS

Olipa tänään kivan keväinen päivä, vapaapäivän kunniaksi sai herätä kirkkaaseen aamuaurinkoon. Rakastan sitä fiilistä, kun koti kylpee aamuauringossa, päivä alkaa heti ihan eri fiiliksellä ja energiaa tuntuu olevan vaikka mihin. Auringon voimalla tällainen ikuinen torkuttajakin nousee sängystä huomattavasti kevyemmällä jalalla, on sillä valolla vaan ihmeellinen voima.
Liekö syy auringossa vai aikatauluissa, mutta paljon tänään saatiinkin aikaiseksi. Iltapäiväksi meillä oli sovittuna tapaaminen keittiöliikkeeseen, ja saimme palaverissa keittiöasioita mukavasti eteenpäin. Vaikka ihan lopullista kokoonpanoa ei ole vielä lyöty lukkoon, olen jo nyt keittiöstä aivan innoissani. Siitä tulee ihana! Kirjoittelen asiasta enemmän jahka saamme tarjouksen pöytään ja viimeiset asiat viilattua, hetken aikaa täytyy siis vielä toppuutella. Pääasia on kuitenkin, että hommat etenevät ja nämäkin jutut alkavat konkretisoitua – se on innostava juttu se.
Hurauttelin myös maalaamaan ulko-ovea, sekin alkaa hiljalleen valmistua. Meidän autotalli on tupaten täynnä työkaluja ja remonttitavaraa, joten olen pystyttänyt maalausstudioni vanhempieni talliin. Hommaa hidastaa se, että talliin on matkaa 80 km ja ovi pitää maalata kummaltakin puolelta kolme kertaa, yksi visiitti ei siis edistä asiaa kovin pitkälle. Joku voisi sanoa jo tähän, että eikö ovi olisi kannattanut vain maalauttaa tehtaalla ruiskulla valmiiksi, mutta minusta ei todellakaan. Oveen tulee ihan eri fiilis siveltimellä maalattuna, se on kaiken vaivan väärtti. Ainakin minun mielestäni. 😉
Paluumatkalla nappasin lähikaupasta kimpun leinikkejä, auringon
innoittamana väriksi valikoitui reipas fuksia. Saksin kukkaset ronskisti
lyhyeksi ja asettelin pieneen pyöreään vaasiin, tästä on tullut oma lempparini. Kokoa sillä tosin saisi olla vähän enemmän, nyt maljakkoon mahtuu nätisti vain muutama kukkanen, nekin täytyy tunkea sisään. Täytyy siis pitää silmät auki isomman version varalta.
Kimpusta riitti kukkia moneen pieneen maljakkoon. Näitä on helppo sijoitella mihin vain, sohvapöytän tai yöpöydän iloksi, lipaston päälle tai ikkunalaudalle. Vaikka isot kimput ovat upeita, taidan kuitenkin tykätä eniten hajoittaa ne pieniksi, yksittäisiksi kukkasiksi. Kaikenlaiset valmiskimputkin saavat näin ihan uuden, freesin elämän, ja kukkia riittää useamman paikan iloksi. Se on aina pelkästään positiivinen juttu se.
Today was bright and sunny, a perfect day for a day off. We had a good meeting at the kitchen store and took so many things forward, still have to do some adjustments but the basic lines are now clear. Already I´m so excited about our kitchen, it´s gonna be great! Will tell you more as soon as the things are convinced and all the final adjustments are done. On my way back I purchased a bunch of pink flowers, they are so energetic don´t you think? Even though the big bunches are pretty, I still prefer the single flowers so I divided the bunch to separate small vases. That´s an easy way to enjoy flowers in every room.

Kommentit (6)

 1. Anonyymi

  Ihania kukkia!

  Kysyisin vähän aiheen vierestä eli teillähän on IKEAn patjat? Minkä nimiset ja millä kovuusasteella? Oletteko olleet tyytyväisiä? Oliko teillä niissä minkälainen runko?

  • maija

   Kukat ovat aina yhtä ihania! 🙂

   Joo, meillä on Ikean luonnonkuituiset Sultan Songli- ja Skaun-patjat. Miehellä kiinteä Skaun ja mulla puolikiinteä Songli. Ollaan tykätty kyllä kovasti, minusta hinta-laatu -suhde on ollut patjoissa tosi hyvä! Voin siis suositella, mikäli hakee kohtuullisen hintaista, mutta silti laadukasta patjaa. Pienenä miinuksena tosin mainittakoon, että muutaman kuukauden käytön jälkeen miehen sängyn jouset alkoivat rutista. Käyttömukavuuteen tämä ei ole vaikuttanut, mutta ehkä asiasta voisi silti mainita Ikealle. Ei vain olla saatu aikaiseksi…

 2. //Terhi

  Ihania kukkia ja tuo tapetti on kyllä niin nätti.

  • maija

   Kukat on 🙂 Ja juu, tarkoitit varmaan tuota edellisen postauksen tapettia, on se kyllä aika ihana. 🙂

 3. Hannele Ruusukummusta

  Lemmikit ovat kyllä ihania kukkia♥ Odotan kuvia keittiöstänne..:)

  • maija

   Niin ovat! Minäkin odotan, tällä viikolla lupasivat laittaa kuvia ja tarjousta kehiin. Jännää 🙂 Teen sitten juttua, kun ollaan saatu viimeiset asiat viilattua…

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *