Blogit
Pihkala

Pikkujouluvalmisteluja

Siivoilin tänään kämppää ja tein jo vähän pikkujouluvalmistelujakin. Kuusenoksa saa tänä vuonna toimittaa pikkujoulukuusen virkaa, ja sekalainen lajitelma kynttilöitä kuuluu tottakai asiaan. Putsailin myös kesän pihalla viettäneet pallovalot ja kieputtelin ne yläkerran koukkuihin. Nuo pallovalot ovat kyllä kivan monipuoliset, menevät kepoisesti niin kesän puutarhajuhlissa, syksyn tunnelmoinnissa kuin joulunakin. Yleensä koitan vältellä sesonkijuttuja ihan siitä syystä, että inhottaa ostaa jotakin, mikä on hyödytöntä valtaosan vuodesta. Nämä eivät kuitenkaan ole jääneet kaappiin pölyttymään, käyttöä on löytynyt miltei joka vuodenajalle.
Tästä jatketaan taas, viikonloppuna ajattelin etsiä jostain ainakin rennon havukranssin, tai jopa yritän väsätä moisen itse. Ensisijaisesti taidan kuitenkin mennä helpolla ja kallistua ensimmäiseen vaihtoehtoon…

Kommentit (8)

 1. Anna Kotikolmio

  Meillä on noita valosarjoja nyt kaks. Toiset saa olla terassilla kesät talvet ja toiset viritin ajastimella porraskaiteeseen. Ovat kyllä kivan monikäyttöiset.

  • maija

   Niinpä, ja tosiaan kesälläkin olivat aika ihanat terassilla hämärtyvässä illassa. Meillä vaan on valoteho noissa laskenut aika reilusti, eivätkä tahdo näkyä enää kunnolla kuin pilkkopimeässä.

 2. Elisabeth

  Ihana valosarja! Mistä se on? Oma joulu on hopean ja valkoisen värinen 🙂

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

  • maija

   Clas Ohlsonilta löytyy! Valkoinen ja hopea on aika kiva yhdistelmä 🙂 Meillä mennään ehkä tummanvihreään tai sitten perinteiseen puna-valkoiseen…

 3. Riikka – Hunajaista

  kauniit kuvat! 🙂

  • maija

   Kiitti Riikka! 🙂

 4. IMAGE black and white

  Voi ihana pikkuinen minikuusi, eli oksa. 🙂

  • maija

   Jooh, pikkukuusta ei sattunut kasvamaan pihamailla, joten piti turvautua oksaan. Ihan kivasti sekin toimii. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *