PIKKUJOULUTUNNELMIA | PRE-CHRISTMAS PARTY

Meillä vietettiin eilen ystävien kesken pieniä pikkujoulukekkereitä. Vaikka itse en ole ihan vielä päässyt sisälle joulufiilistelyyn, halusin illan kunniaksi laittaa kotiin jo jotain vähän jouluisempaa. Tykkään pitää joulukoristeet aika maltillisina ja laittaa niitä esille vasta vähän lähempänä joulua. Yksinkertaisilla havunoksilla, kynttilöillä ja parilla hyasintilla saa kuitenkin jo ripauksen joulua henkivää tunnelmaa aikaan, vaikka varsinaiset joulukoristeet vielä uupuisivatkin.

Ruokalistalla oli jouluisia klassikoita valkoviiniglögistä minttusuklaamousseen ja piparkakkuihin, ystäväni teki myös ihan älyttömän hyviä uuniperunoita, joiden resepti täytyisi ehdottomasti hankkia itsellekin jemmaan. Suurin osa herkuista päätyi parempiin suihin niin nopeasti, etteivät edes kuviin ennättäneet, mutta se taisi olla vain positiivinen juttu. Hyvää ja kivaa oli, tästä se joulun odotus saa hiljalleen alkaa.

Ensi viikon jälkeen onkin jo joulukuu ja se virallinen pikkujoulu, ihan käsittämätöntä kuinka tämä syksy onkaan taas hujahtanut. Joko te olette joulutunnelmissa?
Yesterday my friends and I gathered around our table to celebrate our traditional pre-christmas party. I haven´t really decorated my home for christmas yet, but wanted to display some christmasy pine branches, candles and hyacinths for the party. They are the first marks of the christmas season at home.
Kommentit (6)
 1. Pikkuhiljaa alan olla. Ihanat kuvat ja tunelmat. Blogissani on menossa arvonta, joka saattaa kiinnostaa sinuakin. Nurkkaa blogiini.

  1. Kiitos! Ehkäpä tämä joulufiilis tästä itsellekin hiljalleen nousee kuun vaihtumisen myötä… Jouluvalmistelut ovat minusta aina se paras osa joulua, tykkään niistä itse asiassa enemmän kuin siitä varsinaisesta joulusta.

   Klikkaankin tästä heti osallistumaan, tuo ihana kynttilänjalka kiinnostaa kyllä kovasti! 🙂

 2. Kiva fiilis näissä kuvissa, joulun tuntua. Ja namsk sinihomejuusto & pipari! Syön harvemmin sinihomejuustoa, mutta piparin kanssa sitä on jouluna saatava. 🙂

  1. Kiitos! Joulufiilistelyt on kiva aloittaa tällä lailla hiljalleen, mulla ei vielä ole kova joulufiilis, mutta kotona saa olla jo ihan aavistus joulun henkeä. Sitä voi sitten lisäillä pikkuhiljaa joulukuun myötä…

   Pipari ja sinihomejuusto on kyllä vaarallisen hyvä yhdistelmä! Siihen vielä tilkka glögiä palan painikkeeksi niin avot 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *