Blogit
Pihkala

PIKKUISEN PINKKIÄ

En ole yleensä räiskyvän kirkkaiden kukkien ystävä. Tänään kuitenkin inspiroiduin töissä näistä väreistä sen verran, että oli pakko koukata kotimatkalla hakemaan kotiinkin jotain reipasta maljakkoon. Olen koko kesän käyttänyt pihalta napsaistuja oksia tai vaaleasävyisiä kukkia, siksi kai tällainen värikkäämpi yksityiskohta tuntuu vaihteeksi kivan freesiltä.
Kukkia asetellessani tuumailin myös maljakkojuttuja. Kaapistani löytyy varmaan kymmenisen maljakkoa, mutta silti valintani osuu melkein joka kerta joko tähän Muuton vaaleanpunaiseen tai Brosten pullon malliseen kirkkaaseen vaasiin. Sylinterin tai kartion mallisissa maljakoissa tökkii joku, vaikka kuinka mallailisin niihin kukkia, ne jäävät silti joka kerta kaapin perälle. Pullomaisen pehmeä sen olla pitää.
Nyt täällä jatkuu lauantain vietto, seuraavaksi pyöräytän itselleni pastat ja sitten suunnataan kaupungille ystäviä tapaamaan. Ihanaa lauantai-iltaa teille!
I had to buy myself a bright coloured bunch of flowers after spotting these beauties at work. Usually I prefer light shaded flowers, but these pink flowers look quite fresh for a chance.

Kommentit (4)

 1. Mimosan kotona

  Todella kaunis yhdistelmä! Juuri tällaiset väriläiskät elävöittävät sisustusta kauniisti. Tuo Muuton maljakko taitaa mennä nyt hankintalistani kärkeen. Omasta pihastakin löytyy vielä kaunistusta maljakon täytteeksi.

  • maija

   Kiitos! Kyllä tällaiset läiskät piristää muutoin niin vaaleaa sisustusta, pitäisi useammin räväyttää ja ostaa värikkäitä kukkia niiden ainaisten vaaleiden lisäksi. Pihalta saa kyllä vielä mukavasti kaunistusta, syyskukkijoita ja oksia on vielä kivasti täälläkin jäljellä. Pitäisi myös tehdä retki kaupungin auringonkukkapelloille, siellä sitä väriä vasta olisi 🙂

 2. suvi m

  Tuo onkin aivan ihana vaasi! Minulta puuttuu juuri sellainen täydellinen, vähän pullomallinen maljakko. Omissani on joko liian pieni suu tai sitten ne ovat niitä sylintereitä. Pitäisi ostaa tuollainen avonaisempi pullomalli.

  Laitoin sinulle haasteen:
  http://divaaniblogit.fi/valkoinenharmaja/2014/09/07/tuodaan-esiin-suomalaista-muotoilua/

  Toivottavasti nappaat sen! 🙂

  • maija

   Suosittelen, on kyllä ihan älyttömän kiva ja monikäyttöinen vaasi! Mun pitäisi ostaa varmaan tuollainen isompanakin, sen verran käyttöä tuolle pienelle on tullut…

   Kiitos haasteesta, onpa mielenkiintoinen aihe! Vastailen siihen varmasti kunhan tässä vain ennätän… 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *