Blogit
Pihkala

PIHKALA x MAYN

Näppärät, kauniit ja kotimaiset Musta5101 ja Mayn -keittiötuotteet alkavat olla jo monelle tuttuja. Tuotteiden takana seisovat Laura ja Susanna, kaksi innokasta ja innovatiivista yrittäjää, joiden kanssa minulla on ollut ilo tehdä yhteistyötä jo muutaman vuoden ajan. Olen aina toisinaan stailannut ja kuvannut merkille fiiliskuvia, joista muutamia näette nyt seuraavaksi.
Tiedättekin, kuinka intoilen aina kauniiden käyttötavaroiden perään, joita on ilo käyttää ja pitää esillä. Mayn-tuotteet ovat
hyvä esimerkki juuri tällaisesta; käytännöllisyyteen
yhdistyvät mietitty ulkonäkö, ekologiset raaka-aineet ja tuotteesta riippuen myös aisteja
hivelevä tuoksumaailma. Eli kaiken kaikkiaan melkoisen hyvältä kuulostava paketti, vai
mitä? Minä ainakin tykkään, entäs te:
Näitä tuotteita on aina mukava kuvata ja moni niistä on jäänyt minulla ihan jokapäiväiseen käyttöön. En esimerkiksi osaisi enää ollenkaan tiskata muulla kuin tuollaisella pehmeällä tiskiharjalla, myös merkin tiskiaine on tuttu kaveri keittiössäni. Mayn-sarjan kätevät lankakorit ja herkullisen tuoksuiset käsisaippuat ovat tulleet markkinoille viime vuoden lopulla, ja vastikään viimemainittu sarja on täydentynyt tuoksuttomalla valkoisella saippualla. Mukava uutuus herkkänenäisille, oma lempparini taitaa silti olla raikas minttu-kookos, se eksyy luvattoman usein kylppäristä myös keittiön puolelle.
Valokuvaus ja stailaustyöt ovat mukava lisä normaalin päivätyön rinnalle, niissä pääsee haastamaan itsensä taas vähän uudella tavalla. Minusta on äärimmäisen kiehtovaa, kuinka molemmista voi oppia loputtomasti lisää; koskaan ei tule valmiiksi, vaan aina riittää opittavaa ja kehitettävää. On todella palkitsevaa onnistua kuvissa ja seurata omaa kehitystänsä valokuvien kautta. Toivottavasti tällaisia töitä tulee jatkossakin paljon lisää!

Some photos I did for finnish label Mayn, styled and photographed by me.

Kommentit (13)

 1. Piia / Pieni talo Helsingissä

  Ai nämä oli sun kuvia, peukuttelin instan puolella Maynille 😉 Niin ihania ja kauniita, hieno juttu!

  • maija

   Juu, minunpa hyvinkin, kiitoksia! Nättejä tuotteita on ilo kuvata. 🙂

 2. Irmastiina Ruusukummusta

  Kehtaanko edes tunnustaa, mutta en ole koskaan omistanut noista tuotteista mitään. Kuullut kyllä olen ja pelkästään kehuja. Pitäisi varmasti muuttaa tuokin asia..:)
  Kauniit kuvat olet ottanut!

  • maija

   Kiitos! Kannattaa kokeilla, varsinkin noihin tiskijuttuihin jää helposti koukkuun. 🙂 Toki pitkälti myös tottumiskysymyksiä nämä, mutta kun pehmeään luonnonharjaan tottuu, on kovaan muoviseen enää vaikea palata.

 3. -Tsinnia-

  Upeita stailauksia 🙂 Olen näitä tuotteita ihaillut, mutta vielä en ole raaskinut ostaa :/ ehkä jossain vaiheessa, kun jää sitä "ylimääräistä" rahaa tällaisiin ihanuuksiin 🙂

  • maija

   Voi kiitoksia! 🙂 Nämä ovat kyllä kivoja piristyksiä arkeen ja itselle, suosittelen. 🙂 Kotihommat ovat paljon hauskempia, kun on nätit ja toimivat välineet, joita ei tarvitse heti homman jälkeen piilotella kaappiin.

 4. suvi m / Valkoinen Harmaja

  Aivan ihania kuvia!

  • maija

   Kiitos! 🙂

 5. hyppysellinen paheita

  Meiltä löytyy tuo tiskiharja ja -rätti. Pehmeä tiskiharja oli tosiaan tottumiskysymys, mutta puhdasta pesutulosta tulee 🙂 Miinusta lyhyestä käyttöiästä; meillä harjakset alkoi sojottamaan ympäriinsä suht nopeasti.
  Tiskirätti on kaunis ja plussaa konepesumahdollisuudesta. Miinusta nukkaavuudesta; pinnoille jäi pyyhkimisen jälkeen mustia haituvia, jotka ainakin valkoisella työtasolla häiritsivät.

  • maija

   Meillä harja on taas kestänyt yllättävänkin pitkään hyvänä, tosin en käytä sitä ihan pinttyneimpien tapausten jynssäämiseen. Käytössä on vasta toinen tai kolmas harja vuoden parin aikana. Välillä hujautan harjan tiskikoneeseen, jotta se puhdistuu kunnolla, toki muutaman tällaisen käsittelyn jälkeen harjat ovat alkaneet vähän sojottamaan.

   Tuo tiskirätti on kieltämättä vähän kenkku valkoisilla tasoilla, siitä tosiaan jää pieniä mustia haituvia tasolle. Meillä keittiön tasot ovat olleet tummia, joten minua asia ei ole niinkään haitannut… Valkoisen tason omaavia suosittelen kääntymään toisen rätin puoleen, muuten minusta kiva tuote tuokin 🙂

 6. Retromoderni

  Upeita stailauksia!

  • maija

   Kiitos!

 7. Anonyymi

  Upeita kuvia, ja tuotteet ovat niin kauniita! Käyttökokemus on minullakin vaan huonohko; samalla tavalla käynyt tiskiharjalle kuin Hyppyselliselle Paheita, mutta vielä huonompi on tiskiainepullo. Itse aine on ihanaa (se tuoksu!), mutta pullon pumppu "räkii" inhottavasti tiskiainetta pullolle pitkään käytön jälkeen. Ilmeisesti paineen voimasta? Todella harmillista mielestäni! Olisi mukava tukea kotimaisia yrittäjiä ja tuotteita, mutta tämänhintainen tuote ei mielestäni saisi olla yhtään "puoliksi sinne päin".

  Kiitos kauniista blogista ja jään seurailemaan remontin etenemistä.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *