PIHKALA x MAYN

Näppärät, kauniit ja kotimaiset Musta5101 ja Mayn -keittiötuotteet alkavat olla jo monelle tuttuja. Tuotteiden takana seisovat Laura ja Susanna, kaksi innokasta ja innovatiivista yrittäjää, joiden kanssa minulla on ollut ilo tehdä yhteistyötä jo muutaman vuoden ajan. Olen aina toisinaan stailannut ja kuvannut merkille fiiliskuvia, joista muutamia näette nyt seuraavaksi.
Tiedättekin, kuinka intoilen aina kauniiden käyttötavaroiden perään, joita on ilo käyttää ja pitää esillä. Mayn-tuotteet ovat
hyvä esimerkki juuri tällaisesta; käytännöllisyyteen
yhdistyvät mietitty ulkonäkö, ekologiset raaka-aineet ja tuotteesta riippuen myös aisteja
hivelevä tuoksumaailma. Eli kaiken kaikkiaan melkoisen hyvältä kuulostava paketti, vai
mitä? Minä ainakin tykkään, entäs te:

Näitä tuotteita on aina mukava kuvata ja moni niistä on jäänyt minulla ihan jokapäiväiseen käyttöön. En esimerkiksi osaisi enää ollenkaan tiskata muulla kuin tuollaisella pehmeällä tiskiharjalla, myös merkin tiskiaine on tuttu kaveri keittiössäni. Mayn-sarjan kätevät lankakorit ja herkullisen tuoksuiset käsisaippuat ovat tulleet markkinoille viime vuoden lopulla, ja vastikään viimemainittu sarja on täydentynyt tuoksuttomalla valkoisella saippualla. Mukava uutuus herkkänenäisille, oma lempparini taitaa silti olla raikas minttu-kookos, se eksyy luvattoman usein kylppäristä myös keittiön puolelle.
Valokuvaus ja stailaustyöt ovat mukava lisä normaalin päivätyön rinnalle, niissä pääsee haastamaan itsensä taas vähän uudella tavalla. Minusta on äärimmäisen kiehtovaa, kuinka molemmista voi oppia loputtomasti lisää; koskaan ei tule valmiiksi, vaan aina riittää opittavaa ja kehitettävää. On todella palkitsevaa onnistua kuvissa ja seurata omaa kehitystänsä valokuvien kautta. Toivottavasti tällaisia töitä tulee jatkossakin paljon lisää!

Some photos I did for finnish label Mayn, styled and photographed by me.

Kommentit (13)
 1. Piia / Pieni talo Helsingissä
  13.10.2015, 18:55

  Ai nämä oli sun kuvia, peukuttelin instan puolella Maynille 😉 Niin ihania ja kauniita, hieno juttu!

  1. Juu, minunpa hyvinkin, kiitoksia! Nättejä tuotteita on ilo kuvata. 🙂

 2. Irmastiina Ruusukummusta
  14.10.2015, 06:38

  Kehtaanko edes tunnustaa, mutta en ole koskaan omistanut noista tuotteista mitään. Kuullut kyllä olen ja pelkästään kehuja. Pitäisi varmasti muuttaa tuokin asia..:)
  Kauniit kuvat olet ottanut!

  1. Kiitos! Kannattaa kokeilla, varsinkin noihin tiskijuttuihin jää helposti koukkuun. 🙂 Toki pitkälti myös tottumiskysymyksiä nämä, mutta kun pehmeään luonnonharjaan tottuu, on kovaan muoviseen enää vaikea palata.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *