PIENTÄ KIVAA LAGERHAUSILTA

Viime aikoina on uutisoitu ruotsalaisen sisustustavaraliike Lagerhausin tulosta tänne Suomen kamaralle. Tai tulosta ja tulosta – ainakin näin alkajaisiksi kyse on nettikaupasta, joka toimittaa tuotteita nyt myös tänne naapurimaahan. Minä en ole Ruotsin-reissuillani koskaan kyseiseen putiikkiin eksynyt, joten tein ihan puhtaasta mielenkiinnosta pienen virtuaalisen ostosreissun merkin nettikauppaan. Kaikenlaista pientä kivaa sieltä löytyikin. 
Tuotteiden hinnat ovat luokkaa Ikea ja valikoimassa jos ei nyt mitään huippudesignia, niin kuitenkin ihan nättejä ja tarpeellisia käyttöesineitä. Mitään sellaista en tosin löytänyt, jota ei jo Suomesta entuudestaan saisi, mutta kaiken kaikkiaan ihan hyvä pitää tällainenkin vaihtoehto mielessä vastaisuuden varalle. Bongasin kivoja juttuja kesätuliaisiksi ja kesäisten juhlien somisteiksi, parhaat valikoimat taitavat olla kuitenkin keittiötavarassa. Erityisesti houkuttamaan jäi tuo vihreä marmorinen leikkuulauta. Voikohan tuollaisia alustoja olla koskaan liikaa…?
Swedish homeware store Lagerhaus ships now also to Finland! I did a small virtual shopping tour to their webshop and found several nice products – even though I have to say that I can already find quite similar things from here in Finland. Nevertheless, this is such a nice option for Ikea and a good shop to keep in mind. I especially liked their selection of kitchen and tableware products and got a crush on that green marble chopping board. Nice color, nice material, nice price.
Kommentit (4)
 1. Muistaakseni tämä oli juuri se ruotsalaisyritys, joka esitteli Ruotsissa ensimmäisenä Hobstar -lasitkin 🙂 Eli innoissani odotan että pääsen Suomeen nettikaupasta tilaamaan!

  xxx
  E
  http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

  1. Taisipa ollakin, nyt on lasivillitys levinnyt jo laajalle 🙂 Kivannäköisiä juttuja kyllä tuolla!

 2. Susanna Vaahla
  26.6.2015, 13:21

  Vaikuttaa mielenkiintoiselta tuttavuudelta.
  Hyvää kesän jatkoa ja lempeitä kesätuulia täältä Mantelilaaksosta!

  1. Joo eikös, ihan kivoja pieniä tuotteita tuolla, vaikkei nyt ehkä mitään maata mullistavia uutuuksia 🙂 Hyvä pitää kuitenkin mielessä tuollainenkin vaihtoehto.

   Kivaa kesän jatkoa myös sinne!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *