PERJANTAIOLKKARI

Hyvää perjantaita! Nyt on perinteiset perjantaiaskereet tehty, talo siivottu ja jääkaappi täytetty, kaikki alkaa olla siis valmista viikonlopun viettoon. Siivouksen lomassa järkkäilin taas pikkuisen paikkoja uuteen uskoon, vaihtelin esineiden paikkoja ja karsin turhat tavarat pois. Pihallamme ruusut kukoistavat edelleen ihan hulluna, napsaisin sieltä oksan sisälle ja kaivoin esiin vanhan teräksisen Ilse Crawfordin vaasini, josta tykkään edelleen kovasti. Teräs toimii taas, niin yksin kuin muiden metallien parina.
Nuo meidän piharuusut ovat tosiaan ihan uskomattomia, ostakaapa Champagne Wishes -ruusuja, jos haluatte mieletöntä koko kesän (ja näemmä syksynkin) kestävää kukkaloistoa pihallenne. Minä olen huumaantunut ruusuista niin, että kaavailen istuttavani niitä vielä muuallekin… Mutta ne on kevään juttuja ne.
Olkkarin paraatipaikalle pääsi vaihteeksi tämä kaunis, mutta pirun terävät terälehdet omaava kirjohuisku. Joku ystävistäni totesi joskus kasvin näyttävän siltä, että se saattaa hyökätä päälle minä hetken hyvänsä, napsien vähintään kaikki kärpäset ympäriltään. Minusta taas kasvista tulee ihan selkeät etelä-vibat. Niin tai näin, tuo se ainakin väriä ja piristystä olkkariin.
Kasvin viereen asettelin rennon lehtipinon, Tom Dixonin upean tuoksukynttilän ja pienen vadin kaikelle piensälälle, jota olkkarissa usein ajelehtii. Nuo H&M:n marmorijäljitelmälautaset ovat osoittautuneet tosi käteviksi paitsi ruuan tarjoilussa, niin myös kaikenlaisessa säilytyksessäkin. Todellinen monikäyttölautanen, toimisi hyvin myös vaikka kylppärin puolella saippuan tai muiden tarvikkeiden alustana.
Nyt alkaa ruokapuolen suunnittelu ja viikonloppuun orientoituminen. Kivaa viikonloppua teille sinne – nautitaan auringosta nyt kun sitä vielä riittää.
Thank god it´s friday! Now that the house is cleaned and fridge filled with food it´s time to turn the weekend mood on. While cleaning up I changed some objects and made new displays in the living room, now everything is ready for the weekend.
Kommentit (20)
 1. kotiporstua
  19.9.2014, 14:48

  Kaunista ja raikasta! Se on niiiin ihanaa, kun puhtoinen koti ja kukka maljakossa :). Hyvää viikonloppua 🙂

  1. Kiitos ja mukavaa viikonloppua myös sinulle! Puhdasta kotia ja tuoreita kukkia ei voita mikään, niistä alkaa itsellä aina se viikonloppufiilis 🙂

 2. Pikkutalon Sanna
  19.9.2014, 14:49

  Mistähän mahtaa olla tuo hurmaava kukkatyyny mustalla pohjalla? Iastuin 🙂

  1. Pikkutalon Sanna
   19.9.2014, 14:49

   Siis ihastuin 🙂 Ihanaa viikonloppua sinne!

  2. Tuo on Koodista, Bakerin vanhasta klassikkokankaasta ommeltu. Siellä on muutama vielä jäljellä, laitapa meiliä sinne jos innostuit 🙂

   Kivaa viikonloppua myös sinulle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *