PERJANTAIN IHANAT

Heippa ja pahoittelut pienestä hiljaiselosta blogissa. Ollaan huhkittu pihalla päivät pitkät, eilinenkin hujahti kellon ympäri hommissa ulkosalla. Sen rupeaman jälkeen ei sormet enää pahemmin taipuneet bloggailuun, päällimmäisenä ajatuksena oli kaatua sänkyyn ja nukkua kuin tukki. Sen myös tein.
Kesän ja palkkapäivän kunniaksi hankin kotiin tuon kuvassa vilahtavan Bakerin tyynyn. Olen nyt ihan hulluna kaikkiin kesäisiin kasvi- ja kukka-aiheisiin, reippaisiin Svensk Tenn -henkisiin tai vähän romanttisvibaisiinkin. Tätä päivää saavat sulostuttaa myös ensimmäiset torilta ostetut mansikat sekä Balmainin suolasuihke, jota oli pakko kokeilla sen saamien kehujen ja kauniin pullon takia. Tänä kesänä jätän suoristusraudan kaappiin, tervetuloa kesä ja laineikas surffitukka.
Some purchases for the weekend. I´m so into floral patterns right now and just had to buy this lovely cushion by Baker. With this cushion, some first strawberries and salt spray from Balmain, I´m totally ready for the weekend and summer!
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *