PAPYRUS

Täällä taas kalusteruletti pyörii. Olkkarin valkoisuus alkoi hiukan tympiä, niinpä siirsin tilaan vaihteeksi yläkerran työtuolina toimineen Papyrus-tuolin. Miksiköhän en ole keksinyt siirtää tuolia alas jo aiemmin, musta väri on kaunis pari sohvapöydälle ja tuo vähän jytyä kokonaisuuteen.

Tykkään kovasti Papyruksen muodosta, siinä on jotakin 60-luvun konttorituolimeininkiä. Tuoli on myös oikein mukava istua ja pienen kokonsa ansiosta ei vie turhaa tilaa olkkarissa. Tällaiset pikkutuolit toimivat minusta vallan mainiosti sohvaryhmissä, aina ei tarvitse valita ”oikeaa” nojatuolia sohvan kaveriksi.  

Nyt täällä jatkuu perjantai-illan fiilistelyt hyvän ruoan ja Vain elämää -sarjan merkeissä, ollaan jääty ihan koukkuun tuohon leppoisaan hyvän mielen sarjaan. Viikonloppuna pitäisi fiksailla lisää sisustushommia ja bongailla taas värihaasteeseen uusia sävyjä. Oikein kiva viikonloppu siis tulossa, veikkaisin.
Ihanaa perjantaita!

I moved our Papyrus chair from upstairs to our living room. I think it works quite well also in this room and brings more contrast to the white space. I love the smooth shape of the chair, it reminds me of these old vintage office chairs used in 1960´s.
Kommentit (4)
 1. Liina / Villa Ilona
  24.10.2014, 16:00

  Meillä myös perjantaihin kuuluu Vain Elämää ja hyvää ruokaa.:)
  Olen ihan samaa mieltä kanssasi siitä että sohva ei kaipaa aina järeää tuolia parikseen. Itselläni on haaveena yksi Dar-tuoli olohuoneeseen lisäistuimeksi.

  1. Joo niinpä, joskus sohvaryhmät näyttävät itse asiassa paljon modernimmalta ja mielenkiintoisemmaltakin pienten tuolien kera. Ja ovathan pikkutuolit myös tälläisen pienen olohuoneen ehdoton pelastus, tämän kokoisin huoneisiin nyt mitään isoa mahtuisikaan. 🙂 Dar-tuoli on tosi kaunis, ja myös sellainen tuoli mikä toimii minusta ihan missä vaan. Ihana valinta!

 2. Helena ja Blackie The Cat
  25.10.2014, 17:56

  Moi:) Meilläkin on jyhkeän sohvan ja tuolin seurana parit sirot puolimetalliset puutarhatuolit, yhdistellä voi tosiaan ihan miten itse tykkää. Hyvä tuli!
  -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa

  1. Kuulostaa hyvältä! Ja tosiaan, miksi sitä pitäisi mitään turhia rajoitteita, usein se paras kokonaisuus syntyy kokeilemalla ja yhdistelemällä vähän erilaisiakin juttuja keskenään 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *