PALUU AAMUTUNNELMIIN: SMEG-ARVONNAN VOITTAJA

Palataanpa hetkeksi pastellisiin aamutunnelmiin. Viimeiset pari päivää ovat olleet ihanan aurinkoisia, ja aamuisin on saanut nauttia kirkkaista aamuista ja näiden kuvien kaltaisista tunnelmista. Kyllä valo tekee ihmeitä, sängystä nousee sen voimalla huomattavasti kevyemmällä jalalla! Kevät on vaan niin mahtavaa aikaa.
Näiden kuvien myötä on myös aika julistaa taannoisen Hobby Hall -blogiarvonnan voittaja. Kiitos teille kaikille, jotka otitte osaa arvontaan, teitä oli oikein mukava  joukko! Tällä kertaa onni suosi Susannaa, joka saa omakseen Smegin supersuloisen vedenkeittimen. Paljon onnea! Voittajalle on laitettu meiliä asiasta, katsotaan josko kevään myötä keksittäisiin vielä lisää kivoja juttuja teille lukijoille.

Olen jäänyt viime aikoina täysin koukkuun näihin arvontapostauksessa vinkkaamiini avokadopaahtoleipiin, helppoa ja niin hyvää! Kesää kohden tekee mieli keventää, nyt maistuu kaikki raikas: kasvikset, hedelmät ja kevyet keitot. Tässä hyvä aamupala, joka täytteitä lisäämällä passaa myös kevyeksi lounaaksi, vähän vaihtelua siihen ainaiseen puuroon tai juustovoileipään. Heittäkääpä vinkkiä kehiin, mikäli teillä on suositella lisää helppoja arkiherkkuja, vaihtelu virkistää aina.
Breakfast time in bright morning light. Currently I´m totally hooked on those avocado toasts, very simple yet very tasty food. Just spread soft avocado in a toast, add some salt, pepper and your favourite cheese. Old gouda is my favourite. 
Kommentit (2)
  1. Avocadoleipä vaan on niin ihanaa.
    Mutta niin on myös hyvä ruisleipä/saaristolimppu kylmäsavulohen kera…ja kesällä tomaatti-mozzarellajutut.
    Suosittelen Lidlin hummusta. Nam. Kiva dippailla kasviksia tai sipaista leivälle.

    1. Joo oijoi, kesäruoka on kyllä niin ihanan simppeliä, kaikki kasvikset ovat tuoreita ja maukkaat ateriat tuntuvat sen myötä syntyvän melkein itsestään. Kypsät tomaatit ja mozzarella on ihan vaan niin hyvää. Täytyykin kokeilla vielä tuota hummustakin, kiitos vinkistä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *