Blogit
Pihkala

PALASIA JOULUSTA

Heippa vaan, täällä on palailtu pieneltä joululomalta taas takaisin sorvin ääreen. Joulu sujui meillä leppoisasti perheiden luona kyläillen, kotiin palailtiin vasta eilen iltasella.  Suklaata, sohvaa, joululahjaksi saatua kirjaa ja sen sellaista, kuulostaa varmaankin tutulta joulunvietolta sielläkin päässä.
Kaiken köllöttelyn ohella tuli pidettyä myös kunnon somebreikki, tätä suosittelen kaikille tehtäväksi aina silloin tällöin. Tekee niin hyvää sulkea tietokoneet ja puhelimet hetkeksi ja keskittyä olennaiseen. Kamera seurasi kyllä mukana reissussa, mutta sillekin taltioitui oikeastaan vain ylläolevan kaltaisia pieniä tunnelmapaloja. Pieni tauko teki tehtävänsä, nyt mennään taas uudella innolla kohti vuoden loppua ja seuraavan alkua.
Tosiaankin – pari hassua päivää jäljellä tätä vuotta, sitten on aika kääntää sivua ja aloittaa uusi vuosi puhtaalta pöydältä. Mutta ensin nautitaan leppoisista välipäivistä ja joulusuklaavarastoista. Uuden vuoden tohinat saavat vielä hetken odottaa.
Kuinkas teidän joulu sujui?
Small pieces of our christmas.

Kommentit (5)

 1. Sirpa Mikkonen

  Meillä oli niin antijoulu. Jotenkin ei tänä vuonna pystynyt pääsemään joulufiilikseen rempan ja rakennuksen tiimellyksessä.. Joten aika vaisu joulu oli, mutta mukava siitäkin huolimatta!

  • maija

   Täällä oli vähän samat tunnelmat. Hyvin ja mukavasti se joulu sujui kuitenkin tästä huolimatta, eipä se joulu aina sen kummempaa hössötystä ja fiilistelyä vaadi. Pääasia, että hetken levähtää ja rentoutuu läheisten seurassa…

 2. Hanne

  Ihan perinteinen joulu vietettiin meillä kolmen sukupolven voimalla. Kaikki meni hyvin, vaikka mukana oli kolme vilkasta koiruliakin:)
  Mukavaa loppuvuotta!

  • maija

   Kuulostaa kivalta, siellä oli sitten kunnon hulinat 🙂 Mukavaa uutta vuotta sinne!

 3. Aurinkokujalla

  Meilläkin oli aika hulina joulu, kun porukkaa oli yli 10 henkeä, meillä tosin vain yksi koira. Mutta tärkeintä oli kuitenkin ne rakkaat ihmiset siinä ympärillä, ei se pysyikö kaikki tip top siistinä. Hyvää uutta vuotta.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *