Blogit
Pihkala

PÄÄSIÄISEN VIETTOON

Tämä lyhyt työviikko alkaa olla usean osalta nyt paketissa ja pääsiäislomat edessä. Minä piipahdan töissä vielä lauantaina, mutta kyllähän tästä aika mukavat vapaat jää joka tapauksessa. Mämmijemma odottaa kaapissa ja suklaamuniakin toivottavasti löytyy muutama, ei kai sitä muuta viikonvaihteeseen tarvitakaan.

Meillä ei sen kummempia pääsiäiskoristeita ole tänä(kään) vuonna. Kun ei ole lapsia, ei oikein tule väkerreltyä koristeita, maalailtua munia tai istutettua rairuohoa. Pääsiäisestä viestittävät oikeastaan vain isot narsissiruukut ovenpielessä, näin jälkeenpäin ajateltuna olisi pitänyt kyllä hankkia muutama keväinen kukka sisällekin. Hain niiden sijaan pihalta muutaman pajunkissan tuomaan edes pientä pääsiäisfiilistä kotiin. Tuo lampaantalja puolestaan oli oikeastaan jo menossa talviteloille, mutta se jäikin tuohon tuolille. Aamuisin on niin kiva istahtaa pörröisen taljan uumeniin, tästä tunteesta en ole ihan vielä valmis luopumaan. Ja sopiihan tuo lammas pääsiäiseenkin aika hyvin, heh. 🙂
Mutta mitä koristelusta uupuu, sitä ruoalla paikataan. Pääsiäistä täytyy ilman muuta edes vähän juhlistaa, ja minusta parhaiten se tapahtuu kokkaamalla jotain hyvää. Viime vuoden lammaspaisti valkosipulikastikkeen ja uunijuuresten kera oli niin herkkua, että taidan jatkaa samalla kokoonpanolla tänäkin vuonna. Saatanpa innostua kirjoittelemaan vähän ruokajutuistakin tänne blogiin muiden vapaapäivien järkkäilyiden lisäksi.
Rentoa pääsiäistä!
Those catkins are my only Easter ornaments this year in addition to daffodils that are standing outside next to the front door. Instead of decorations, I´m going to preparate delicious food, lamb steak and so on. Will report them later. 🙂  Happy Easter to everyone!

Kommentit (2)

  1. Anonyymi

    Bääääähhh! Hyvää Päästäistä!jr

    • maija

      Samoin sinne! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *