OUT OF OFFICE

Tällaisissa maisemissa sitä on tullut häärättyä osa tästä keväästä. Näin äkkiä en keksi suunnittelutoimistolle inspiroivampaa paikkaa kuin vanha loft-henkinen rakennus isoine ruutuikkunoineen. Kauniissa ympäristössä on ilo työskennellä ja luovuuskin kukkii ihan eri tavalla, se on tullut moneen kertaan todettua.
Meillä kotona puolestaan näkymät ovat kaikkea muuta kuin inspiroivat. Sohva lähti uuteen hyvään kotiin, ja olohuoneessa on nyt sohvanmentävä ammottava aukko. Väliaikaiseen säilytykseen on lähtenyt myös mm. molemmat vanhat senkit, joten viimeiset päivät elellään aika pelkistetyissä tunnelmissa, suunnilleen sängyn ja ruokapöydän varassa. Ajatella – kohta asutaan jo ihan toisessa osoitteessa ja tämä koti on muisto vain! Toinen älytön asia on parin päivän päästä starttaava ensimmäinen osa kesälomastani. Eli todellakin tunnelmat alkaa olla out of office nyt. 

Hullua, kuinka aika kuluu!

Couple of shots from the office I have worked in during this spring. Old loft garage is such an inspiring place to work, it´s much more easier to be creative in a beautiful surroundings!
Kommentit (12)
  1. Sanna/ Sisustus COCO
    26.5.2015, 16:30

    Mukavaa lomaa 🙂

    1. Kiitos kiitos! Vielä pari päivää töitä, sitten saa syventyä muuttotohinoihin ihan kunnolla. 🙂

  2. Aivan mahtavalta näyttää! Voisin tulla työskentelemään saman katon alle milloin vain 😉

    1. Heh joo, tuo on kyllä aikas inspiroiva työympäristö. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *