Blogit
Pihkala

OUT OF OFFICE

Tällaisissa maisemissa sitä on tullut häärättyä osa tästä keväästä. Näin äkkiä en keksi suunnittelutoimistolle inspiroivampaa paikkaa kuin vanha loft-henkinen rakennus isoine ruutuikkunoineen. Kauniissa ympäristössä on ilo työskennellä ja luovuuskin kukkii ihan eri tavalla, se on tullut moneen kertaan todettua.
Meillä kotona puolestaan näkymät ovat kaikkea muuta kuin inspiroivat. Sohva lähti uuteen hyvään kotiin, ja olohuoneessa on nyt sohvanmentävä ammottava aukko. Väliaikaiseen säilytykseen on lähtenyt myös mm. molemmat vanhat senkit, joten viimeiset päivät elellään aika pelkistetyissä tunnelmissa, suunnilleen sängyn ja ruokapöydän varassa. Ajatella – kohta asutaan jo ihan toisessa osoitteessa ja tämä koti on muisto vain! Toinen älytön asia on parin päivän päästä starttaava ensimmäinen osa kesälomastani. Eli todellakin tunnelmat alkaa olla out of office nyt. 

Hullua, kuinka aika kuluu!

Couple of shots from the office I have worked in during this spring. Old loft garage is such an inspiring place to work, it´s much more easier to be creative in a beautiful surroundings!

Kommentit (12)

 1. Sanna/ Sisustus COCO

  Mukavaa lomaa 🙂

  • maija

   Kiitos kiitos! Vielä pari päivää töitä, sitten saa syventyä muuttotohinoihin ihan kunnolla. 🙂

 2. Jaana K

  Aivan mahtavalta näyttää! Voisin tulla työskentelemään saman katon alle milloin vain 😉

  • maija

   Heh joo, tuo on kyllä aikas inspiroiva työympäristö. 🙂

 3. Marjukka 2forLiving

  Onpa harvinaisen inspiroivan näköinen toimisto! Tuollahan kelpaisi vaikka asua 🙂

  • maija

   Joo eikös, heh. Tila on muodostunut tässä pikkuhiljaa oikein kivaksi, vielä muutama täydennys niin avot!

 4. Marjukka 2forLiving

  Onpa harvinaisen inspiroivan näköinen toimisto! Tuollahan kelpaisi vaikka asua 🙂

 5. Anonyymi

  Ihania kuvia jälleen kerran! Kiinnostuin tuosta naulakkoratkaisusta. Onko metallirunko jokin vanha sängynpääty tms. tai onko se uusi? Tarvitsemme uuteen eteiseemme ilmavan & kapeaan tilaan sopivan, tuohon ihastuin.

  Marika

  • maija

   Kiitos! Tuo naulakko on tehty itse metalliputkesta taivuttamalla ja hitsaamalla. Uskoisin, että monet metallisepät tekevät tuollaisia ihan käden käänteessä. Annaleenas Hem-blogin Annaleenalla on myös myynnissä samantyyppinen ratkaisu, kannattaa kurkata sekin.

 6. Mobile App Developers

  I don’t know how should I give you thanks! I am totally stunned by your article. You saved my time. Thanks a million for sharing this article.

 7. Mangolia

  Todella kaunis pöytä! Osaatko sanoa kenen tuotantoa ja mistä saisi?

  • maija

   Pöydän on valmistanut salolainen ProtosDemos -niminen puusepänalan yritys, googlaamalla löydät heidän yhteystietonsa. Luulisin, että pöytää saisi hyvinkin eri kokoisina ja myös eri materiaaleista, kannattaa siis kysellä rohkeasti eri vaihtoehdoista valmistajalta. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *