Blogit
Pihkala

ÖRSJÖ

 kuvat Örsjö
Minulla on parhaillaan työn alla tulevan kotimme valaistussuunnitelma, ja siihen liittyen olenkin viime aikoina katsastanut erityisen ahkerasti erilaisia valaisimia. Kiinteiden ratkaisujen lisäksi katseeni on vähän livahtanut jo kaikenlaisten sisustusvalaisimienkin puolelle, ja tällä hetkellä ruotsalaisen Örsjön valikoima kiinnostaa erityisen paljon. Valmistajan valikoimista löytyisi potentiaalinen vaihtoehto useaankin eri tarpeeseen! 
Ehkä suurimman ihastuksen olen kehittänyt tuohon alavasemman suupuhallettua lasia olevaan Hobo-valaisimeen, se on kaunis kuin koru. Näen sen jo sieluni silmin olohuoneessa sohvapöydän päällä, tai keittiössä, tai eteisessä… Sanotaanpa näin päin, en ihan heti keksi paikkaa, mihin tuo ei meillä sopisi.

Myös ihanainen Baklava-sarja löytyy Örjön valaisinvalikoimista, kuin myös monipuolinen Star, jota taitaakin tulla meille muutamaan paikkaan. Täydellistä pehmeyttä ja sopivaa raffiutta vanhaan taloon!
Beautiful lamps from Örsjö.

Kommentit (8)

 1. Irmastiina Ruusukummusta

  Kauniita valaisimia…tuo alin oikealla oleva ON ihana!

  • maija

   Niin on! Salaa haaveilen seinäkiinnitteistä tuollaista yöpöydän valaisimeksi…

 2. tunne tilat

  Onpa tosiaan kauniita valaisimia. Tai juuri sellaista sopivaa arjen kauneutta.

  • maija

   Niinpä, tykkään juuri siitä, että nämä eivät ole mitään överiluksusta, vaan enemmänkin juuri hienovaraisia harkittuja muotoja ja arkista kauneutta. Ja sellainen tietynlainen vintage-fiilis näissä myös on, siitä pidän myös kovin!

 3. Retromoderni

  Upeita valaisimia. Etsin vielä sitä oikeaa kylpyhuoneen seinävalaisinta, aika vain loppuu kesken.

  • maija

   Nämä ovat kyllä hienoja, meinaa iskeä valinnanvaikeus näiden kaikkien hienojen mallien keskellä! Kylppärivalaisimet osaavat olla välillä vähän kinkkisiä, niitä tässä itsekin juuri katsastan… Taidan itse kääntyä niissä nyt Flosin puoleen.

 4. Anonyymi

  Kauniita ovat ja moneen tilaan sopivia! Saako noita suomesta jostakin……?-nina-

  • maija

   Hetken päästä Koodista 🙂 Viritellään juuri jälleenmyyntiasioita Örsjön kanssa… Aivan ihania valaisimia tosiaan!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *