ÖRSJÖ

 kuvat Örsjö
Minulla on parhaillaan työn alla tulevan kotimme valaistussuunnitelma, ja siihen liittyen olenkin viime aikoina katsastanut erityisen ahkerasti erilaisia valaisimia. Kiinteiden ratkaisujen lisäksi katseeni on vähän livahtanut jo kaikenlaisten sisustusvalaisimienkin puolelle, ja tällä hetkellä ruotsalaisen Örsjön valikoima kiinnostaa erityisen paljon. Valmistajan valikoimista löytyisi potentiaalinen vaihtoehto useaankin eri tarpeeseen! 
Ehkä suurimman ihastuksen olen kehittänyt tuohon alavasemman suupuhallettua lasia olevaan Hobo-valaisimeen, se on kaunis kuin koru. Näen sen jo sieluni silmin olohuoneessa sohvapöydän päällä, tai keittiössä, tai eteisessä… Sanotaanpa näin päin, en ihan heti keksi paikkaa, mihin tuo ei meillä sopisi.

Myös ihanainen Baklava-sarja löytyy Örjön valaisinvalikoimista, kuin myös monipuolinen Star, jota taitaakin tulla meille muutamaan paikkaan. Täydellistä pehmeyttä ja sopivaa raffiutta vanhaan taloon!

Beautiful lamps from Örsjö.
Kommentit (8)
  1. Irmastiina Ruusukummusta
    24.11.2015, 08:30

    Kauniita valaisimia…tuo alin oikealla oleva ON ihana!

    1. Niin on! Salaa haaveilen seinäkiinnitteistä tuollaista yöpöydän valaisimeksi…

  2. Onpa tosiaan kauniita valaisimia. Tai juuri sellaista sopivaa arjen kauneutta.

    1. Niinpä, tykkään juuri siitä, että nämä eivät ole mitään överiluksusta, vaan enemmänkin juuri hienovaraisia harkittuja muotoja ja arkista kauneutta. Ja sellainen tietynlainen vintage-fiilis näissä myös on, siitä pidän myös kovin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *