Blogit
Pihkala

ORANSSIA

ranskalaisettulppaanit2-800

Olipa tänään ihanan aurinkoinen päivä! Tämän innostamana nappasin kotiin muutaman reippaan värisen tulppaanin ja päädyin vähän fiksailemaan kotinurkkiakin. Aurinko tuo kyllä tosiaankin mukanaan ihan erilaista energiaa. Nakuttelin muutaman taulun seinälle ja shoppailin Plantagenista muutaman viherkasvin kotia piristämään. Nyt on taas kiva olla kotona, kun nurkat ovat puhtaat, sälätavarat on siistitty ja freesejä kasveja on siellä täällä.

ranskalaisettulppaanit3-800

ranskalaisettulppaanit1-800

ranskalaisettulppaanit4-800

Jätin ranskalaiset tulppaanit tahallaan vähän liian pitkiksi, näin niiden ihana nuokkuva fiilis korostuu oikein kunnolla. Ihastuin näissä jättimäiseen kukkaan ja hehkuvaan väriin; tuollaiset lämpimät ruskeat ja oranssihtavat sävyt näyttävät minusta erityisen kivalta siniharmaita olohuoneen seiniä vasten. Tuo seinäväri on kyllä jännä, kirkkaalla auringonpaisteella (kuten näissä kuvissa) se on aika neutraali haalea harmaa, kun taas varjossa ja auringon laskiessa sävy muuttuu aika voimakkaankin sinertäväksi (kuten ekassa kuvassa). Seinä on maalattu Tikkurilan 1937-sävyllä, tämä ja muut talomme värikoodit löytyvät muuten listattuna omasta postauksesta täältä.

ranskalaisettulppaanit5-800

Nyt ilta jatkuu leppoisissa merkeissä. Suunnitelmissa on vähän Girlsin uusinta kautta ja Downton Abbeyta (tämän sarjan löysin vasta hiljattain, mutta olen ihan koukussa). Pöydällä odottelee irtsarikulho ja jääkaapissa pala eilistä pitsaa. Näillä eväillä iltaan – mitä sitä muuta lauantailta kaipaakaan.

Leppoisaa lauantai-iltaa!


Splashes of orange in the living room. I love the color of those french tulips, it´s so energetic yet elegant and matches well with other warm-shaded items in the room. I like the combination of blueish grey walls and brownish orange hues, I think they combine well each other. Happy weekend!

Kommentit (1)

  1. LEMPIKASVEJA – Pihkala

    […] vasten, mutta kyllähän lopputulos on viimeistellympi, kun ne ripustaa ihan seinälle asti. Lauantaisen postauksen Juhani Melenderin taulun lisäksi seinälle pääsi Helene Schjerfbeck -printti, tämä puolestaan […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *