Blogit
Pihkala

ONE BEDROOM, 4 DIFFERENT LOOKS

Tänään tein töissä hiukan stailaushommia. Koodiin on  tullut vaikka mitä kivaa syksyksi, ja stailasin syysuutuuksia käyttäen neljä väriteemoittain erilaista makkarikokonaisuutta. Ideoimme aiheeseen liittyen myös kivan arvonnan Koodin blogissa, joten käykäähän kurkkaamassa lisäkuvia ja äänestämässä suosikkianne näistä neljästä versiosta. Palkinto on aika huippu, arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan nimittäin Linumin törkeän ihana pellavatorkkupeitto, joka vilahtelee näissäkin kuvissa valkoisen ja vihreän petauksen kaverina.
Kaikenlaiset stailaushommat ovat niin kivoja, olen kyllä onnekas, että saan tehdä tällaisia juttuja työkseni. Ja nuo tekstiilit – jestas sentään, kuinka hienoja. Voisin ottaa omaan makkariini vaikka kaikki.

I styled these four different bedroom looks at work, click here to see more.

Kommentit (6)

 1. Julia

  Kauniita kaikki! Osaatko kertoa tuosta taustaseinästä enemmän? Onko se maalattu ja millä vai onko siinä tapetti?

  • maija

   Kiitos! Taustaseinä on maalattu Tikkurilan Tunto-maalilla, sävyillä S486 ja V486. Aika makea betonimainen lopputulos minusta! 🙂

 2. Irmastiina Ruusukummusta

  Tykkään tuosta harmaasta ja vihreästä!

  • maija

   Nämä kaksi oli mun omia suosikkeja myös 🙂

 3. Anonyymi

  Tuo barman huoneen matto kiinnostaa, kenenkä valmistajan se on ja löytyykö sitä pidempänä , jos sen sijoittaisi sängyn päätyyn .

  Susa

  • maija

   Maton mallin on suunnitellut Saana ja Olli ja sitä valmistaa Finarte, materiaalina siinä on kierrätyspuuvilla. Suurin saatavilla koko on muistaakseni 160×230 cm, sen saisi siis aika mukavasti sängyn päätyynkin.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *