OMAR

Sunnuntai ja pientä laiskotusta ilmassa. Olisi pitänyt käyttää vapaapäivä ja valo hyväksi ja ottaa varastoon taas paljon valokuvia, mutta sen sijaan olen vain surffaillut netissä ja haaveillut kaikkea ihanaa. Törmäsin Norjan Elle Decorationin sivuilla tähän kuvaan ja bongasin siitä Ikean Omar-hyllyt, jotka näyttävät itse asiassa tosi kivalta kaikessa yksinkertaisuudessaan. Tykkään teollisuushenkistä metallihyllyistä eniten juuri näin, yhdistettynä runsaisiin ja jopa vähän romanttisiin muotoihin ja yksityiskohtiin. Monikäyttöinen hylly taipuu vaikka mihin säilytykseen, keittiössä tuo olisi mitä loistavin aputaso ja työhuoneen puolella taas oiva mappihylly. Miksei tuo toimisi pitkänä matalana tasona olkkarissakin… Joka tapauksessa tämä edullinen teräshylly kannattaa ehdottomasti pitää muistissa.

Muutenkin kuvan tunnelma on aivan ihana, siinä on juuri sopiva sekoitus pehmeyttä ja pelkistetyn modernia fiilistä. Ja tuo tummanvihreä seinä – se nyt vaan on ihan älyttömän hieno.


I really like these simple steel shelves. Nice and affordable, these Ikea shelves are so versatile and fit everywhere from kitchen to home office. I also love everything else in the picture, especially that stunning green wall… Wow.

Kommentit (4)
  1. Saispa jostakin tuon seinän värikoodin 😉

    1. No niinpä, sävy näyttää ainakin kuvassa ihan täydelliseltä!

  2. KATJA/ NEOVIA HOUSE
    27.10.2014, 17:48

    Nuo kauniit ruusut hyllykössä kruunaavat kyllä kokonaisuuden, ja nostavat sen tavanomaisen stailauksen yläpuolelle. Yllättävä kontrasti, joka toimii 🙂

    1. Mun silmä osui myös noihin ruusuihin, hienoa herkän muodon ja industrialismin vuoropuhelua. Vaaleanpunainen sävy näyttää tosi kauniilta vihreää seinää vasten.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *