Blogit
Pihkala

OLOHUONETTA JA BAKERIN KUKKAA

Siinähän se viikonloppu taas hujahti, täällä oikein kivasti, toivottavasti sielläkin. Itse en malttanut irrottautua puutarhahommista tietokoneen ääreen ollenkaan. Näin kesäaikaan täällä saattaa olla välillä vähän hiljaisempaa, nautin niin kovasti tästä ajasta, että päivittäiset rutiinit tahtovat väkisinkin unohtua – ihan hyvä kai? Kesä on lyhyt ja hetkeen pitäisi muistaa tarttua nykyistä paljon useammin, lähteä spontaanisti vaikka jätskille tai rannalle jos siltä tuntuu. Coco kirjoitti asiasta hyvin hetki sitten, olen aivan samoilla linjoilla. Välillä on hyvä olla vaan, tavoittamattomissa muulta maailmalta, nauttia asioista ihan vain itsekseen.
Tuo kuvan kukallinen sohvatyyny on vilahtanut muutamassa postauksessa ja olen saanut siitä muutamia kyselyitä, tässä se näkyy nyt vähän paremmin. Tyyny on Bakerin kankaasta ommeltu ja ostettu Koodista, kerrassaan hurmaava tapaus. Kaipaisi ehkä kaverikseen jotain muutakin värikästä, mutta kyllä kesätunnelmaa syntyy jo tämän pienenkin väripläjäyksen avulla.
Hurmaava on myös tämä hennon oranssi ruusu, joka sattumoisin toistaa tismalleen tyynyn värejä. Leikkasin sen vaihteeksi aivan lyhykäiseksi Muuton maljakkoon, joka on uusi ehdoton suosikkini. Vaasi näyttää kivalta tyhjänäkin, ja siihen sopii käytännössä minkälainen kukka tai oksa tahansa. Olen varmaan hehkuttanut tätä samaa mantraa täällä jo ennenkin, mutta minkäs teet, hyvä ostos kaikin puolin.
Viikonlopun lämpimissä keleissä innostuttiin väsäämään parit Aperol Spritzit. Drinkki on täydellinen kuumaan kesäpäivään, mutta sopii myös vaikka juhlien vähän erilaiseksi alkumaljaksi, itse testasin tätä jälkimmäisessä ja ajoi kyllä asiansa. Lisäksi se on älyttömän helppo valmistaa, ohje löytyy vaikkapa täältä. Tästä taisi tulla kesän uusi suosikkini.
Jotenkin tykkään näistä vähän tummemmista sävyistä meidän olkkarissa, huoneeseen tulee vähän kontrastia. Liika valkoisuus on alkanut vähän häiritsemään; vaikka tuo väri onkin aina ajaton ja raikas valinta, kaipaan nyt sen rinnalle vähän syvyyttä ja värejä, jotain jänniä väriyhdistelmiä. Tällä hetkellä suurin kiinnostus on sisustuksen sijaan kuitenkin ulkotiloissa, näinhän sitä kesällä aina vähän käy. Meillä kesäisin koti on aina vähän kaaoksessa ja sisustusjutut saavat perinteisesti uutta pontta viimeistään syksyn tullen, that´s the way it works…
Kivaa kesäiltaa ja alkavaa viikkoa!

I´ve got many questions about this floral cushion I bought a few days ago, here´s some more pics of it. The cushion is made of G.P & J Baker´s traditional fabric, I really like it´s mood. A little piece of summer in one tiny cushion.
Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *