Olohuoneessa nyt

Tällä hetkellä päivät kuluvat töissä ja illat remppahommissa. Oma koti saa elellä tällä välillä ihan omaa elämäänsä, hyvä kun siellä siivota muistaa. Tässä muutamia kulmia olohuoneesta, jonka tämänhetkisestä ilmeestä tykkään aika paljon siitä huolimatta, että sisustuspuuhat (ja se siivouskin) ovat jääneet viime viikkoina minimiin. Luonnonläheinen, vähän raffikin tunnelma ja raikas valkoinen tuntuvat hyvältä juuri nyt, kesän taittuessa hiljalleen kohti syksyä.

Olen pitänyt tosi paljon olkkarin sisalmatosta, minusta siinä on jotenkin niin kiva ajaton fiilis. Se tuo valkoiseen tilaan vähän lisää lämpöä ja tekstuuria, mutta pitää kuitenkin yleisilmeen vaaleana ja raikkaana. Konjakinvärinen nahka, viherkasvit ja pienet mustat pisteet sopivat minusta sen seuraan kivasti. Juuri nyt viehättää tällainen ajaton, vähän boheemikin ilme. Maljakkoonkin on eksynyt kokoelma heiniä ja karhunvatukkaa, hyvin simppelit ja luonnonläheiset linjat innostavat nyt leikkokukissakin. Enteileeköhän tämä syksyn tuloa vai mitä.

Joko teillä on syysjutut mielessä?


Here´s some living room corners. At the moment I am busy with work and my renovation project, so I haven´t focused on home at all lately. Still I like the mood that´s lingering in the living room; natural materials, rusty brown shades and plants create cosy, effortless and classic look to the space.

Kommentit (8)
  1. Kaunis on tuokin olohuone♥
    Selvästi syksyn jo aistii…ulkonakin, vaikka 24 astetta on lämmintä..:)

    1. Kiitos! Ja näinpä, jännästi kyllä tullut selkeä syksyn tuntu jo ilmaan lämmöstä huolimatta. Mutta eipä ole pitkä matka syyskuuhun enää!

  2. Tyylikäs sisustus. Olen etsiskellyt juuri kuvan mukaista valkoista linjakasta sohvapöytää. Mistä sellaisen saa?

    1. Kiitos! Tämä pöytä on Swedesen Lime. Myimme aikoinaan tätä merkkiä Koodissa, nykyään tätä taitaa saada Vepsäläisen kautta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *