Pihkala
Pihkala

Olohuoneessa nyt

Tällä hetkellä päivät kuluvat töissä ja illat remppahommissa. Oma koti saa elellä tällä välillä ihan omaa elämäänsä, hyvä kun siellä siivota muistaa. Tässä muutamia kulmia olohuoneesta, jonka tämänhetkisestä ilmeestä tykkään aika paljon siitä huolimatta, että sisustuspuuhat (ja se siivouskin) ovat jääneet viime viikkoina minimiin. Luonnonläheinen, vähän raffikin tunnelma ja raikas valkoinen tuntuvat hyvältä juuri nyt, kesän taittuessa hiljalleen kohti syksyä.

Olen pitänyt tosi paljon olkkarin sisalmatosta, minusta siinä on jotenkin niin kiva ajaton fiilis. Se tuo valkoiseen tilaan vähän lisää lämpöä ja tekstuuria, mutta pitää kuitenkin yleisilmeen vaaleana ja raikkaana. Konjakinvärinen nahka, viherkasvit ja pienet mustat pisteet sopivat minusta sen seuraan kivasti. Juuri nyt viehättää tällainen ajaton, vähän boheemikin ilme. Maljakkoonkin on eksynyt kokoelma heiniä ja karhunvatukkaa, hyvin simppelit ja luonnonläheiset linjat innostavat nyt leikkokukissakin. Enteileeköhän tämä syksyn tuloa vai mitä.

Joko teillä on syysjutut mielessä?


Here´s some living room corners. At the moment I am busy with work and my renovation project, so I haven´t focused on home at all lately. Still I like the mood that´s lingering in the living room; natural materials, rusty brown shades and plants create cosy, effortless and classic look to the space.

Kommentit (8)

 1. Hannele

  Kaunis on tuokin olohuone♥
  Selvästi syksyn jo aistii…ulkonakin, vaikka 24 astetta on lämmintä..:)

  • Maija

   Kiitos! Ja näinpä, jännästi kyllä tullut selkeä syksyn tuntu jo ilmaan lämmöstä huolimatta. Mutta eipä ole pitkä matka syyskuuhun enää!

 2. Seija

  Tyylikäs sisustus. Olen etsiskellyt juuri kuvan mukaista valkoista linjakasta sohvapöytää. Mistä sellaisen saa?

  • Maija

   Kiitos! Tämä pöytä on Swedesen Lime. Myimme aikoinaan tätä merkkiä Koodissa, nykyään tätä taitaa saada Vepsäläisen kautta.

 3. Suvi

  Kaunis matto! Mistähän sen saisi ostettua?

  • Maija

   Tämä on Limited Editionin Ipanema ja joitakin vuosia sitten Koodista tilattu. Tätä saa tilattua edelleenkin Koodin kautta, vaikka mallipalaa ei tästä taida enää olla näytillä.

 4. H

  Kaunista.
  Nyt kun nurkat alkavat vähitellen hämärtyä, olen etsiskellyt lattiavalaisinta sohvan viereen. Mieluiten musta,keskihintainen, vähän vintagehenkinen vaikka.
  Olisko sulla yhtään ideaa, kun ei tunnu löytyvän mitään inspiroivaa…Eikä oikein tiedä, minkä valaisinbrändin keskihintaiset tuotteet olisivat kuitenkin riittävän laadukkaita. Nyt en haluaisi laittaa satoja euroja likoon, mutta kestävä hankinta on toiveissa. Inhoan kaikkia kertakäyttörimpuloita 😉
  Eli postaustoiveena valaisimet syksyn ihaniin iltoihin.

  • Maija

   Kiitos vinkistä, pistetään korvan taakse! Valaisimet ovat toisinaan vähän vaikeita, niissä kun laatu usein näkyy ja edulliset mallit ovat valitettavan usein juuri niitä rimpuloita, joissa valotehokaan ei ole paras mahdollinen. Miten olisi vaikka Artemiden Tolomeo Lettura mustana, ajaton klassikko joka kuitenkin on melko maltillisen hintainen (n. 370 e). Tästä olisi varmasti iloa pitkään! Myös Flosilla on arvokkaampien mallien ohella myös joitakin edullisia valaisimia, esimerkiksi Parentesi, joka on aika jännä vähän industrial-henkinen valinta. Klassikko tämäkin.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *