Blogit
Pihkala

OLOHUONEEN VITTSJÖ-HYLLY

hylly1_800

Tarkkanäköisimmät saattoivat bongata taannoisista olohuonekuvistani yhden uuden tulokkaan. Olohuone on ollut vähän tyhjä, ja nurkka konjakinvärisen Menun tuolin vieressä kaivannut jotakin täytettä. Koska menin törsäämään ruokasaliin tilaamaani senkkiin, oli olkkarin suhteen mentävä budjettilinjalla. Niinpä kurvasin Ikeaan ja hain kotiin monessa blogissakin näkyneen Vittsjö-hyllyn. Se oli ihan kelpo budjettiratkaisu tuohon tilaan!

hylly2_800

hylly4_800

Vittsjö on minusta ihan perusteltu hankinta: hylly on tosi yksinkertainen ja eleetön, joten se on hyvä peruskaluste kaikenlaiseen säilytykseen. Toki edullista hyllyä ei voi eikä pidäkään verrata laadukkaampiin vastaaviin, kyllä hintaerolle löytyy myös syynsä. Mutta se on kuitenkin varsin kiva budjettivaihtoehto, joka joskus täydellisen kaapin tai hyllyn löydyttyä soveltuu hyvin vaikka työhuoneeseen mappihyllyksi tai terassille aputasoksi. On kuitenkin ihan mukava saada tuohon kohtaan jo jonkinlainen kaluste, ettei tarvitse enää katsella puolivalmista huonetta.

hylly3_800

hylly5_800

Hylly on aika kiva pari Menun tuolin kanssa, se kaipasikin parikseen vähän lisää mustaa. Helenen taulu pääsi hetkeksi hyllylle, mutta eihän se ole tuossa ihan niin kiva kuin ruokasalissa. Joskus tulevaisuudessa haluaisin hankkia tuohon jonkin ihanan valaisimen, mutta Muuton Cosykin on toistaiseksi ihan kiva paikassaan. Pitää hoitaa alta pois pari muuta tärkeämpää hankintaa ennen kuin uskaltaa haaveilla moisesta. 😉

Oletteko te hyödyntäneet Vittsjö-sarjaa kotonanne?


Recently I bought a new shelf to the living room. As I have so many other design purchases going on right now, I had to turn to a budget version in the living room. This Vittsjö shelf from Ikea is very popular among the bloggers and I don´t wonder why: it is simple and versatile low cost piece that can be styled in many ways. If I´ll find something more exclusive some day, this item can be easily used in the work room or at the terrace. So after all I think this is a very reasonable budget choice.

Kommentit (8)

 1. Bruno

  Terve, asia ei liity postaukseen vaikka hyllystä kovasti tykkäänkin. Yritin etsiä blogistasi mutten löytänyt millä maalilla maalasitte peiliovet sisällä. Kiitos etukäteen vastauksesta.

  • Maija

   Me maalasimme kaikki peiliovet Tikurilan Maalarin Valkolakalla, sävy on sama kuin listoissamme eli Tikkurilan perinnevärikartaston 133A.

 2. FAVOURITES OF THE MONTH – Pihkala

  […] Taccia on yksi merkin monista himotuksistani. Tuo olisi täydellinen edellisen postauksen hyllyn päälle, toisi ikealaiseen ihan uutta särmää. En voi kuitenkaan sanoa tämän olevan […]

 3. Blue Peony

  Näyttääpä tuo hylly kivalta! Voisi olla hyvä vaihtoehto meillekin, ellemme löydä sopivaa vanhaa kaappia. Kuinka leveä hylly on?

  • Maija

   Tuo on kyllä kiva perushylly! Ja superedullinen myöskin. Se on metrin leveä, mutta useita eri variaatioita löytyy.

 4. H

  Hyllyä on paljon näkynyt, mutta paikkaa en kotoa sille ole vielä löytänyt, niin kauppaan on jäänyt. Korkeaa, kapeaa versiota olen harkinnut keittiön nurkkaan.
  Helsingin Artekin myymälän yläkerrassa oli ihana metallinen samaa kokoluokkaa oleva hylly, kuin tuo sinun. Sitä oli mm.mintunvihreänä, valkoisena, mustana ja olikohan siinä marmoriakin kannessa? Alhaalta hyllyn jalat kaartuivat. Kenenköhän valmistajan se oli? En painanut mieleen, mutta tykkäsin kovasti ja lisäsin haavelistalle. Kuka tietäisi?

  • Maija

   Luulen, että kyseessä on Asplundin Tati-sarjan konsolipöytä. Se on IHANA! Artek on ottanut hiljalleen tämän merkin edustuksiinsa, ja kuvailusi täsmää aika tarkalleen tähän.

   Tuo Tati-sarja on ollut pitkäaikainen ihastukseni, ja sarjan konsolipöytä olisi kyllä ihan nappi tuossakin kohdassa. Mutta itse asiassa olen tilannut yhden toisen Asplundin senkin ruokasaliin, joten en raaskinut ajatella enää Tatia hankittavaksi… Mutta ehkä joskus myöhemmin, siihen asti mennään tuolla budjettiversiolla. 🙂

  • H

   Googlasin ja juuri tuo Tati se on. Ihana.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *