Blogit
Pihkala

Olohuone joulun jälkeen

Hyvää loppiaista! Me siivottiin tänään joulu pois ja olohuone sai vähän freesimmän ilmeen. Niin paljon kuin joulusta tykkäänkin, oli kyllä kiva päästä jo kuusesta eroon – tuntuu kuin olohuoneen kokokin olisi kasvanut tavaroiden karsimisen myötä.
 
Joulunpunaiset saivat häipyä, nyt mennään raikkaalla ja vähän simppelimmällä linjalla. Saana ja Ollin tyynyt saivat jäädä vaihteeksi olkkariin, niiden kaveriksi laitoin messinkiä ja raikasta roosaa. Kynttilöitä, taljoja ja muita talvisia juttuja sai toki jäädä näkyviin, mutta niiden määrää karsin jo hiukan. Kyllä silmä lepää taas vaaleammissa sävyissä ja vähän väljemmissä tiloissa.

Kommentit (16)

 1. Lady of The Mess

  Kauniilta ja valoisalta näyttää olohuoneenne. Hieno värimaailma ja tuo matto on ihana!

  • maija

   Kiitos! Voi, vielä kun tulisi sitä luonnonvaloa enemmän, nyt ei ihan värimaailma päässyt oikeuksiinsa näissä kuvissa. No, voiton puolella ollaan jo, kyllä se päivä tästä jo hiljalleen pitenee!

 2. ♀fox

  Mun tekin kans mieli jotain roosaa just nyt 🙂 Ihanan raikasta teillä… ja valoisaa!!

  • maija

   Mulla herää aina joku kumma himotus roosaan (kevät)talvella, vaikka muuten en niin hempeistä väreistä tykkääkään… Kiitos, kuvaamisen puolesta voisi kyllä olla vielä aikas rutkasti valoisampaakin…mutta näillä mennään.

 3. Kerttu / Modernisti Kodikas

  Kaunista ja raikasta, joulun jälkeen on kiva keventää ilmettä. Linkkasin muuten blogiisi uudessa postauksesta, aiheena se jakkaraihastus: http://modernistikodikas.blogspot.fi/2014/01/vuoden-2014-sisustushaaveet.html

  • maija

   Kiitos linkityksestä Kerttu!

   Niinpä, joulua on aina kiva laittaa, mutta ihan yhtä kiva on keventää ilmettä ja riisua kaikki joulukamppeet pois…:D

 4. Vekarus

  Meillä tytön synttärit vievät mennessään punaisen ja toivat roosan, mutta kuusi odottaa vielä Nuutti-pukkia 🙂

  • maija

   No silloin kai se joulu ihan perinteisesti vasta loppuukin 🙂 Me oltiin jo niin hermostuneita kuuseen, kun se vei niin suuren tilan olkkarista, että sai luvan lähteä nyt! 🙂

 5. R // omasohva

  Ihanan raikasta ja valoisaa! Niin kauniin tunnelmallista kun se joulun aika onkin, kyllä tämä freesimpi lookki vaan taas aikalailla miellyttää silmää.

  • maija

   Kiitos! Joo, vaikka tykkään joulustakin kovasti, niin kyllä se pikkuisen karsittu ja raikkaampi look vaan tuntuu omimmalta.

 6. Salla / Kodinnäköinen

  Ihanan raikasta! Täytyy sanoa, että tykkään. Niin ihania kuin jouluhärpäkkeet ovatkin, näyttää elämä niiden jälkeen fressille.

  • maija

   Kiitos Salla 🙂 Ihan totta, kyllä silmä vaan väsyy kaikkiin jouluhärpäkkeisiin, vaikka meilläkään ei edes niitä kovin paljoa ollut.

 7. Irmastiina Ruusukummusta

  Kaunis ja rauhallinen tunnelma kuvissasi!
  Kuusi tuodaan aina innolla sisään, mutta innolla viedään poiskin…:)

  • maija

   Kiitoksia! No näinhän se on, aikaansa kutakin 🙂

 8. Marjukka/Nuapurissa

  Raikasta ja kodikasta. <3 Tuo Saanan ja Ollin tyynynpäällinen on kyllä täydellisen ihana.

  • maija

   Voi kiitoksia 🙂 Tuo Maailman synty on oma suosikkini kaikista Saana ja Ollin kuoseista, kuviointi on siinä jotenkin erityisen raikas ja vähän kevyempi 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *