OLIIVIPUU | OLIVE TREE

Olen kieltänyt itseltäni kaikki sisustusostokset lähestyvän muuton vuoksi, mutta tätä oliivipuuta en voinut kielloistani huolimatta vastustaa. Näppärä pöytäkokoinen puu löytyi Piia Jaalalta ja ihastutti heti ensi näkemältä, eipä siinä auttanut muu kuin napata puu mukaan matkaan. Onneksi kompaktin kokoinen kasvi ei sentään vie muuttokuormassa juuri tilaa, iloa ja piristystä se tuo puolestaan tämänkin edestä.
Oliivipuu löysi paikkansa yläkerran aulasta, jonka oleskelupuoli on jäänyt harmittavan vähälle käytölle. Nyt otin vahingon takaisin kahvittelemalla ja loikoilemalla tovin patjan päällä. Jännä oikeastaan, miksei tuolla ole tullut vietettyä enemmän aikaa, paikkahan on mitä mukavin rentoon oleskeluun. Tämän viikonlopun agendana voisikin olla patjalla loikoilu inspiroivien sisustuslehtien kera…
Loikoilu jääköön kuitenkin huomseksi, sillä tänään täällä on pientä juhlahumua ilmassa. Palaillaan näihin tunnelmiin vielä hieman tuonnempana, nyt toivottelen kivaa viikonloppua teille!
My new little olive tree. The size of the tree is just perfect, it fits well on the table – or in my case under the shallow roof.
Kommentit (4)
 1. Mirka - Kauniit Neliöt
  25.4.2015, 21:01

  Kaunis oliivipuu ja ihania kuvia <3

  1. Kiitos, oliivipuut ovat kyllä aika ihania! Täytyy kesämmällä kokeilla viedä tuota myös ulos…

 2. Irmastiina Ruusukummusta
  26.4.2015, 11:24

  Kaunis oliivipuu..Itse leikkasin turhan vähän puutani ja nyt jo kovin iso…eikä sitä taida uudelleen uskaltaa leikata uudelleen, kuin vasta ensi keväänä….)

  1. Minä en noista leikkuuhommista tiedä oikein mitään, mutta taitavat ne juuri alkukevääseen niitä suositella. Taidan antaa tämän puun rehottaa autuaasti vuoden pari ja leikata sitten, jos on vielä hengissä. Tästä en olisi niinkään varma… 😉

   Oliivipuut on kyllä kivoja!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *