Pihkala
Pihkala

Nudea

Nuden sävyjä ja uudet ihanat Pistolini, jotka nappasin Zoovillagen alesta aika kivalla aleprosentilla varustettuna. Yritän sijoittaa tyyriimmät ostokset aina aleaikoihin, silloin jos joskus kannattaa olla silmät tarkkana ja ostaa päräyttää niitä pitkään himoittuja juttuja.  Kukkaro kiittää, ja kaikenlaisia löytöjä on aina mahtava bongailla.
 
Nuo Bruketin tuoksukynttilät ovat aika ihania myöskin, loppukesän pimeneviin iltoihin noita on ehkä pakko hankkia. Muistelisin viime vuodesta, että kynttilöistä ja varsinkaan niiden jaloista ei ole minkäänlaista pulaa, mutta kai joukkoon nyt muutama lisääkin mahtuu. Varsinkin, kun kyse on kauniissa paketissa olevista pois poltettavista kynttilöistä, voiko sellaisia muka olla liikaa?

Kommentit (5)

 1. Minna – Carefree Casualness

  Oi ja voi! Mä oon kyllä aina myöhässä, noi on ihanat!
  Himoilin noita tossa kesän alussa jo kun tuo sävy on niin kaunis.

  Nyt alkaa olla kyllä hyvä aika lisätä myös kynttilävarastoja, varsinkin noin kauniita ei tosiaan ole liikaa 😉

  Minna

  • maija

   Muutamassa koossa noita taitaa olla vielä jäljellä, mutta aika vähiin ovat näköjään käyneet… Tuolla Zoovillagessa näyttää kenkien perushintakin olevan satasen Suomen hintoja edullisempi, aika jännä!

   Kynttilät on kyllä yksi (harvoista) kivoista jutuista syksyssä, niitä tulee aina hamstrattua ihan liikaa…

 2. Heini

  Heips, mikä koon otit kengistä verraten "normaaliin" kokoosi? Ovat kai hieman isompaa kokoa? tekisi mieli tilata itsekin…

  • maija

   Otin koon 37, vaikka yleensä käytän 38-kokoa. Tosiaan malli on vähän reilumpi ja tämä pienempi koko on minulle just passeli, aavistuksen napakka ehkä muttei missään tapauksessa liian pieni. Isompi olisi luultavasti jo ihan turhan hölskyvä… Kantsii siis ottaa numeroa pienempi, ainakin jos on vähänkään kokojen rajamailla.

 3. Lilou

  Sävy on todella kaunis. Mullahan on ne perus-mustana, jo toiset (ekat myin siis pois, en nyt ihan sentään hulvattomaksi heittäytynyt;) , kun ensimmäiset otin "omaa kokoani" ja olivat hurjan suuret. Normaalisti kenkäkokoni on 39, toisinaan jopa 40, ja Pistolit 38 ovat ihan sopivat, eivät purista yhtään! Aika hassuja nämä kokoasiat

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *