NINA MAIR

Parin päivän takaisessa kollasissani vilahtivatkin nuo näissäkin kuvissa näkyvät jakkarat. Niiden takana on ainakin itselleni entuudestaan tuntematon merkki nimeltä Nina Mair, jolta tarkemman tutkiskelun jälkeen löytyi pari muutakin oikein kivaa juttua. 
Jakkaroiden lisäksi ihastuin etenkin keveään betoniseen pöytään sekä messinkireunaiseen peiliin. Yksinkertaisia muotoja, joissa kuitenkin harkitun kauniita yksityiskohtia. Oikein kaunista.
Nice products from Nina Mair.
Kommentit (5)
  1. Anna / kotiAni
    24.7.2014, 19:29

    Tosi inspiroivan yksinkertaista muotoilua, ja kuitenki sitä täydellistä viimeistelyä! Ihania! 🙂

    1. Niin minustakin 🙂 Kalusteissa on kauniin pehmeät, mutta kuitenkin yksinkertaiset muodot. Jakkara oli oma suosikkini, mutta mieluusti kelpuuttaisin kyllä muitakin juttuja 🙂

  2. Edelliseen valaisinhimotus -aiheeseen liittyen laitan sulle etsittäväksi Tuukka Halosen Pilke ja Havas valaisimet. Mitä mieltä olet niistä, eikö olekin keveätä, ilmavaa kotimaan designiä joka kuitenkin nojaa kansalliseen maisemaan vahvasti!

    1. Nuo valaisimet ovatkin jo tuttuja 🙂 Varsinkin tuo Havas voisi olla upea isossa makkarissa tai jossain ilmavassa tilassa, kaunis ja keveä tosiaan. Mutta joku tuollaisissa vanerivalaisimissa silti on, mikä ei minuun ihan täysillä kolahda, ihan samoin kuin en ole koskaan tykännyt vähän samanhenkisistä Secto-valaisimistakaan. Hassua…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *