Pihkala
Pihkala

Myyjäisistä

Joulu on perinteisesti kaikenlaisten myyjäisten aikaa. Viime viikolla järjestettiin Muotoiluinstituutin joulumyyjäiset Lahdessa, josta mukaan tarttui kivan simppeli kalenteri ensi vuodelle. Ihan kohtahan sekin on jo käsillä… Taideoppilaitosten myyjäiset ovat aina aika mielenkiintoisia, niistä voi yleensä bongata paljon kivoja juttuja, ja juurikin sellaisia vähän persoonallisempia ja uniikimpia tuotteita. Tällä kertaa säästyin sentään suuremmalta tuhlaukselta, mukaan tarttui vain tuo kalenteri ja muutama joulukortti. Houkutuksia olisi kyllä riittänyt, varsinkin valokuvauspuolen teoksista olisin helposti huolinut useammankin kappaleen seinää koristamaan – puhumattakaan lukemattomista joululahjaideoista.
 
Tänä sunnuntaina olisi puolestaan vuorossa Uuden Muotoilun Joulumarket Turun Logomossa, jossa ajattelin myös piipahtaa. Mukana on tunnettuja muotoiluyrityksiä kaikkialta Suomesta, mukana olevat yritykset ja muuta tapahtumainfoa löytyy täältä. Olettekos te menossa?

Kommentit (4)

 1. Jutta// Projekti Verkaranta

  Kiitos suuresti vinkistä! Taidan heti mennä katsomaan mitä sivun takaa löytyy. Kerrankin jotakin mukavaa tapahtumaa täällä Turun suunnilla 🙂 Tai onhan täällä vaikka mitä, mutta valitettavan usein ne menevät jotenkin itseltäni ohi. Ehkä siis törmätään viikonvaihteessa Logomossa 🙂

  • maija

   No mulla on vähän sama juttu. Kyllähän täällä kai olisi kaikenlaista, mutta suurin osa tapahtumista menee jostain syystä ihan ohi 🙂 Oli kyllä kivat myyjäiset!

 2. Aniliini

  Juu ehdottomasti naapurikylään tulossa sunnuntaina!

  • maija

   Hyvä hyvä! Oli kyllä kivasti porukkaa liikkeellä, ja kaikennäköisestä kivaa kyllä myynnissäkin 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *