MYYDÄÄN CANON EOS 600D + SIGMA 30 MM 1.4

 

Päivitin tällä viikolla kamerakalustoani ja hankin pitkään haaveilemani täyskennoisen Canon 5D Mark III -järkkärin. Lisääntyneen käytön ja asiakastöiden myötä kaluston päivitys alkoi olla väistämätöntä, vaikka varsin kelpo kamera edellisenikin oli. Tein hyvät kaupat vaihtolaitteesta, mutta minulle kamera on kuin uusi, käyttöikää on siinä vielä vuosiksi eteenpäin. Tänään olenkin kulkenut ihan huumassa ympäri taloa ja napsinut materiaalia tuleviin postauksiin, uutta kalustoa on ollut niin kiva testailla.
Koska vanha kamerani jäi nyt vaihdon myötä joutilaaksi, ajattelin kysyä josko hyvä harrastelijakamera kiinnostaisi jotakuta teistä. Mukaan tulee myös ehdoton lempiobjektiivini, Sigma 30 mm f 1.4, joka ei harmi kyllä enää sovi uuteen runkooni. 600D:n APS-C -croppikennossa 30 mm objektiivi vastaa likimain 50 mm linssiä täyskennoisessa, eli kyseessä on tosi monipuolinen ja valovoimainen yleislinssi, joka taipuu kaikenlaiseen kuvaukseen aina asukuvista sisustuskuviin. Tällä olen ottanut käytännössä kaikki blogini kuvat ihan eiliseen postaukseeni saakka. Vastaava objektiivi uutena löytyy tästä linkistä, josta löytyy myös tarkempi tuotekuvaus spekseineen.

MYYDÄÄN

Canon EOS 600D -järjestelmäkameran runko + Sigma 30 mm f 1.4 objektiivi
(kaupan päälle tulee myös vastavalosuoja Sigman linssiin sekä 
Canon EF-S 18-55 mm f 3.5-5.6 IS II -zoomlinssi, jossa pientä tarkennushäikkää hämärässä)

HINTA yht. 250 €

MYYTY!

Tiedustelut ja lisäkysymykset osoitteeseen talopihkala@gmail.com
Myyn ensisijaisesti tuotteet yhtenä pakettina, toissijaisesti yksitellen.
Tuotteissa näkyy pieniä käytön jälkiä, mutta ne toimivat moitteettomasti (zoomlinssiä lukuunottamatta). Ainoa puute on kameran etsimen kumin puuttuminen, tämä ei toki sinällään haittaa kuvaamista. Uuden kumiosan tähän saa tilattua esim. Rajalalta n. 20 euron hintaan.
Alkuperäiset pakkaukset ja kaikki niihin kuuluvat varusteet tulevat mukaan.
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *